“Καθάρισε” ο Κερμελίδης για τον Αχιλλέα

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, κατάφερε να πάρει την νίκη με σκορ 1 – 0 κόντρα στην Αστραπή Νέας Πολιτείας και έτσι έφτασε τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η έναρξη της αναμέτρησης βρήκε τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους και οι πρώτες καλές στιγμές αφορούσαν κάποια μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν κανέναν από τους δυο τερματοφύλακες.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στην Αστραπή όταν έπειτα από σέντρα από δεξιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Κουσιάς έδιωξε με υπερένταση, η μπάλα κατέληξε και πάλι στους φιλοξενούμενους, με τον Χατζηλιάδη να σώζει πάνω στην γραμμή το συρτό σουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας μπήκε καλύτερα και πίεσε έχοντας την υπεροχή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Αχιλλέα καταγράφηκε στο 55′ όταν ο Σταθάκος “έσπασε” την μπάλα στον επερχόμενο Παπακωνσταντίνου με τον τελευταίο να πλασάρει μόνος και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Την λύση για το συγκρότημα του κ. Χρήστου Καπελιάνη έδωσε ο Κερμελίδης ο οποίος πέρασε ως αλλαγή και λίγα λεπτά αργότερα χρίστηκε σκόρερ όταν ο Παπακωνσταντίνου πίεσε από τα αριστερά, έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Κερμελίδη και αυτός με συρτό σουτ πέτυχε το 1 – 0.

Εν συνεχεία ο Αχιλλέας έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν Παπακωνσταντίνου και Κερμελίδης συνδυάστηκαν και πάλι με τον τελευταίο να πλασάρει και τον τερματοφύλακα της Αστραπής να διώχνει.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση δίχως όμως να χάσουν κάποια μεγάλη ευκαιρία. Έτσι λοιπόν η αναμέτρηση έληξε βρίσκοντας τον Αχιλλέα να φεύγει με ακόμη ένα τρίποντο.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Γανός, Χατζηλιάδης, Ντελής, Κατσανάκης (55′ Κερμελίδης), Χατζόπουλος (65′ Παπαδόπουλος), Λαβαντσιώτης, Παπακωνσταντίνου, Φώτος (78′ Μπαιράμι), Φουρίκης.