Πέρασε και από το Αβέρωφ ο Αχιλλέας

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έδειξε “χαρακτήρα” κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ και με δυο τέρματα στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης έφυγε με πολύ σημαντικό “διπλό” και έκανε το τρία στα τρία φτάνοντας τους 9 βαθμούς.

Ο Αχιλλέας ξεκίνησε με διάθεση να πιέσει από την αρχή της αναμέτρησης όμως ο κακός αγωνιστικός χώρος σε συνδυασμό με την αμυντική προσέγγιση των γηπεδούχων δεν βοήθησαν τους παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη να παίξουν στον ρυθμό τους.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κάποια μακρινά σουτ των Γανού, Παπακωνσταντίνου και Φουρίκη εξουδετέρωσε ο Παπαδημητρίου.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας συνέχισε να έχει την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή και στο 73′ δικαιώθηκε όταν οι Σταθάκος και Παπακωνσταντίνου συνδυάστηκαν όμορφα, ο τελευταίος “έσπασε” την μπάλα στον επερχόμενο Λαβαντσιώτη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0-1.

Το τελικό 0-2 πέτυχε ο Φουρίκης με ατομική ενέργεια στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας):Παπαδημητρίου, Σπαρτής, Τσούτσος, Στεργίου (75′ ΄Μηνάς), Μανώλης (85′ ΄Σπανός), Κυρίτσης, Κανιούρας, Παπαναστασούλης, Μπέης, Ζήκος (60΄’ ΄Μίλλερ), Ντέκας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης):Κουσιάς, Ντελής, Χατζηλιάδης, Σταθάκος, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας (5′ λ.τ. Κατσανάκης), Γανός (55′ Κερμελίδης), Παπακωνσταντίνου (80′ Αετόπουλος), Φουρίκης, Λαβαντσιώτης (Φώτος).