Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Θρίλερ με τον αγνοούμενο βοσκό στη Νότια Εύβοια – Εντοπίστηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του βοσκού στη Νότια Εύβοια, που αναζητείται από το απόγευμα της Πέμπτης, όταν και είχε την τελευταία επικοινωνία με τους οικείους του την ώρα της κακοκαιρίας, συνεχίζονται δίχως ωστόσο να έχουν καταφέρει οι διασώστες να τον εντοπίσουν. Την ίδια στιγμή όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα εντοπίστηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το evima εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια. Πρόκειται για μία περιοχή που «χτυπήθηκε» ιδιαίτερα από την κακοκαιρία «Μπάλλος». «Η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή» όπως ανέφερε η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα στην ίδια ιστοσελίδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο βοσκός επικοινώνησε με την οικογένειά τους το απόγευμα της Πέμπτης ενημερώνοντας πως βρίσκεται σε περιοχή όπου έχουν φουσκώσει τα ρέματα. Πυροσβεστική, αστυνομία αλλά και η ομάδα διάσωσης του νησιού άρχισαν τις έρευνες δίχως ωστόσο να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Πηγή: reader.gr