Γαλάζιο το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με “υπογραφή” Χρόνη!

Ο ΑΟ Ναρθακίου κατάφερε να πάρει την νίκη πρόκριση με σκορ 1 – 0 κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων με τον Χρόνη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και να “βάφει γαλάζιο” το πρώτο ντέρμπι της σεζόν για τον θεσμό του κυπέλλου ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους μετά από πολύ καιρό αποχής σε έναν βαρύ ελέω βροχής αγωνιστικό χώρο και η πρώτη φάση ανήκε στον ΑΟΝ όταν στο 10′ ο Καραβαγγέλης δοκίμασε το πόδι του με την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι των Χαλκιάδων.

Οι δυο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι με αρκετές προσωπικές μονομαχίες και δύναμη και η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 28′ όταν ο Τασιόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Ζειμπέκη να τον σταματά.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία από πλευράς Χαλκιάδων καταγράφηκε στο 35′ όταν ο Γκατζόγιας από πολύ πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του ΑΟΝ.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες συνέχισαν το ίδιο στυλ παιχνιδιού και η πρώτη καλή στιγμή έλαβε χώρα στο 65′ όταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” με δυο καλές στιγμές όταν ο Μουτκανάς αρχικά στο 75′ δεν πρόλαβε να βάλει καλά το πόδι με τον Ραπτόπουλο να τον σταματά ενώ λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας των Χαλκιάδων είχε και πάλι “απάντηση” στο πλασέ του Μουτκανά.

Η φάση που έδωσε την πρόκριση στους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 87′ όταν ο Μουτκανάς εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα και λίγο έξω από την περιοχή ο Κουτσοκέρας έδιωξε προσωρινά με κεφαλιά ο Μουτκανάς πήρε το “ριμπάουντ” και με σέντρα βρήκε τον Χρόνη ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Ραπτόπουλο και έγραψε το 1-0.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη δυο καλές στιγμές αρχικά όταν ο Τσιτσικλής πλάσαρε από πλεονεκτική θέση με τον Ραπτόπουλο να διώχνει ενώ ο τερματοφύλακας των Χαλκιάδων σταμάτησε και την προσπάθεια του Μουτκανά με το 1 – 0 να παραμένει ως την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Γκούνης, Λελεντζής, Μπανιάς (75′ λ.τ. Κατσικόπουλος), Μπουλούτσος, Καψιώχας, Ρεντινόπουλος (72′ Χρόνης), Μουτκανάς, Τσιτσικλής, Αγγελακόπουλος, Καραβαγγέλης.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Ζαχόπουλος, Κουτσοκέρας, Γκουνάρας Σ., Καισέρογλου, Αντωνιάδης, Ντραμπάκουλος, Πέτσας, Γκατζόγιας, Τασιόπουλος, Γκουνάρας Χ.

Τριπλέτα: Αντωνίου, Μπουρονίκος, Σκυβαλίδας