“Τετρακίνητος” στην επιστροφή του στο Στάδιο ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην επιστροφή του στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων με πειστική εμφάνιση και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη και να πετύχει το 2 στα 2 στην φετινή Α’ ΕΠΣΝΛ DETOX καθώς επιβλήθηκε με σκορ 4-0 της ομάδος των Γόννων και έτσι έφτασε τους έξι βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αχιλλέα να σκοράρει με το “καλημέρα” όταν ο Παπακωνσταντίνου έφυγε στον χώρο και με διπλή προσπάθεια καθώς αρχικά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι πέτυχε το 1-0 μόλις στο 2′.
Ο ίδιος παίκτης στο 10′ απείλησε και πάλι με το δυνατό σουτ που επιχείρησε να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ ο αντίπαλος κίπερ.

Στο 19′ ο Παπακωνσταντίνου έκανε την “κούρσα” από τα αριστερά, “έσπασε” την κατάλληλη στιγμή στον Κερμελίδη και αυτός με δυνατό συρτό σουτ πέτυχε το 2-0 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αχιλλέας Φαρσάλων συνέχισε με το πόδι στο “γκάζι” ο Παπακωνσταντίνου “σέρβιρε” και ο Φουρικής με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-0 στο 50′.

Το “κερασάκι στην τούρτα” της αναμέτρησης για την ομάδα του Αχιλλέα έβαλε ο Σινάν ο οποίος στο 75′ έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με “σκαφτό” πλασέ αρκετά έξω από την περιοχή, “κρέμασε” τον αντίπαλο τερματοφύλακα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Χατζηλιάδης (65′ Μπαιράμι), Σταθάκος, Ντελλής, Γανός, Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (70′ Θέος), Κερμελίδης (60′ Σινάν), Φουρίκης.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Τζίκας, Γουγουλιάς Ν., Μπουμπούλης Ε., Μπουμπούλης Αθ., Ζαιρές Β., Παρασκευούδης, Σερίφης, Ζαιρές Γ., Ίλντι
Έπαιξαν και οι: Πραγκαφίλης, Γκαγκανάσιος, Σιγκούνας, Γουγουλιάς Δ., Κολτσίδας.

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης