Κλέβουν αγροτικά και τα καίνε στα Φάρσαλα – Δυο συλλήψεις 

Η Αστυνομία προέβη χθες σε δυο συλλήψεις

Ένα αγροτικό όχημα “έβαλαν” στο μάτι άγνωστοι, κλέβοντας το, χθες τα ξημερώματα στα Φάρσαλα, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε μέσα στις φλόγες. Πρόκειται για την δεύτερη περίπτωση καρμπόν, που εξετάζει η Αστυνομία, της κλοπής αγροτικού, που καταλήγει στις φλόγες, μέσα σε σχεδόν μια βδομάδα στην περιοχή των Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα αγροτικό όχημα μάρκας “Volkswagen Taro” εκλάπη από αγνώστους, χθες τα ξημερώματα από σημείο που ήταν σταθμευμένο στην πόλη των Φαρσάλων. Στην πορεία του μετά από την κλοπή, προσέκρουσε σε 4 οχήματα, που ήταν σταθμευμένα στην πόλη προκαλώντας τους ζημίες και στην συνέχεια κατέληξε μέσα στις φλόγες, πλησίον του πάρκου Απιδανού.

Μάλιστα είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε σχεδόν μια βδομάδα που συμβαίνει στα Φάρσαλα, καθώς είχε προηγηθεί κλοπή αγροτικού οχήματος, ίδιου τύπου, μάρκας “Toyota Hilux”, όπου κατέληξε και αυτό στις φλόγες στην Περιφερειακή οδό της πόλης.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και η Πυροσβεστική για την φωτιά, ωστόσο παραμένουν ακόμα άγνωστα τα κίνητρα των δραστών, που τους οδήγησαν μετά την κλοπή, να κάψουν τα αγροτικά. Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί το Α.Τ. Φαρσάλων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

“Συνελήφθησαν, χθες (07-10-2021) το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, δύο ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στα Φάρσαλα, οι συλληφθέντες από κοινού με συνεργό τους που αναζητείται, επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, μετέβησαν έξω από οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο.

Το αφαιρεθέν όχημα βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα ολοσχερώς κατεστραμμένο λόγω πυρκαγιάς, ενώ κατά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την κλοπή έως την ανεύρεσή του προσέκρουσε διαδοχικά σε -4- σταθμευμένα σε οδό της πόλης οχήματα, ήτοι -2- Ι.Χ. επιβατικά και -2- Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα.

Το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς τους.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 01-10-2021 ομοίως στα Φάρσαλα, δύο εκ των προαναφερόμενων δραστών από κοινού με άλλο συνεργό τους, αφαίρεσαν, από πυλωτή οικίας, Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Το προαναφερθέν όχημα βρέθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας από τον ιδιοκτήτη του ολοσχερώς κατεστραμμένο λόγω πυρκαγιάς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων”.

*Στην φωτογραφία το καμένο αγροτικό από την πρώτη κλοπή.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία