Επιστροφή στο Στάδιο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά τις πάρα πολλές και πολύπλευρες δυσκολίες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα επιστέφει μετά από σχεδόν τρία χρόνια για επίσημο αγώνα, στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων για να δώσει το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Όλυμπο Γόννων για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας DETOX, το Σάββατο 9/10 και ώρα 16:30 και καλεί τον κόσμο της ομάδος να δώσει δυναμικό παρών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Επιστρέφουμε στο “σπίτι” μας μετά από πολύ καιρό!

Η ομάδα μας μετά τις πάρα πολλές και πολύπλευρες δυσκολίες που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα επιστέφει στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων για να δώσει το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Όλυμπο Γόννων για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΝ Λάρισας DETOX, το Σάββατο 9/10 και ώρα 16:30.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια ο Αχιλλέας Φαρσάλων επιστέφει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας για να παίξει μπροστά στον υπέροχο και μοναδικό κόσμο του που είναι ένα από τα βασικά “γρανάζια” σε όλη την πορεία της ομάδος μας.

Καλούμε τον κόσμο μας να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας και με τον δικό του μοναδικό τρόπο να βοηθήσει το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας για να πετύχουν την πολυπόθητη νίκη.

ΟΛΟΙ στο Στάδιο, ΟΛΟΙ δίπλα στον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΑΣ!