“Αγιάστηκε” και παρουσιάστηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων της νέας σεζόν!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πραγματοποίησε τον αγιασμό του και την επίσημη παρουσίαση της ομάδος στα ΜΜΕ την περασμένη Πέμπτη 7/10 στα Φάρσαλα.

Ο αγιασμός λόγω της κακοκαιρίας πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων και το παρών έδωσαν σύσσωμο το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Βασίλης Μπερσιάνης τόνισε τα εξής: “Ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία, στόχος του Αχιλλέα Φαρσάλων είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδος με φιλοδοξίες και όραμα πάντα με σεβασμό στις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύει ο ιστορικός Αχιλλέας.

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μας για να δώσουμε όλοι μαζί το καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα.

Θέλουμε δίπλα μας όλο τον κόσμο των Φαρσάλων, θέλουμε στήριξη από όλους, ο Αχιλλέας στηρίζεται στον κόσμο του και στην δυναμική που έχει αυτός και μας έχει λείψει πολύ όλο αυτό το διάστημα με την πανδημία και τον Ιανό.

Όσο αφορά το κομμάτι των αθλητικών εγκαταστάσεων και των προβλημάτων που υπάρχουν μετά τον “Ιανό” σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθούν λύσεις και δεν θα αντιμετωπίσουμε περαιτέρω προβλήματα.”


Ενώ ο Αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Πουλαράκης τόνισε: “Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία, ο Αχιλλέας Φαρσάλων φέτος κάνει μια νέα δυναμική προσπάθεια και πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και κοντά στον Ιστορικό Σύλλογο. Εγώ προσωπικά επιστρέφω στα Διοικητικά της μεγάλης αγάπης μου του Αχιλλέα Φαρσάλων μετά από έναν μεγάλο κύκλο εμπλοκής μου τόσο στα Διοικητικά της ΕΠΣΝ Λάρισας όσο και στην ΠΑΕ ΑΕΛ με σκοπό να βοηθήσω όσο μπορώ και εγώ την νέα προσπάθεια.”

 

Στις δηλώσεις του το τεχνικό επιτελείο του Αχιλλέα Φαρσάλων οι κ.κ. Χρήστος Καπελιάνης και Αποστόλης Παπαδόπουλος τόνισαν τα εξής:

Χρήστος Καπελιάνης: “Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες, εύχομαι να μην έχουμε διακοπή και να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Όσο αφορά την ομάδα μας και εγώ και ο συνεργάτης μου ο Αποστόλης ο Παπαδόπουλος έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια φέτος διότι έχουμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδος, όλο αυτό το διάστημα βρισκόμαστε σε μια διαδικασία εξεύρεσης ποδοσφαιριστών η οποία ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη σεζόν καθώς υπάρχουν αρκετές προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών και για να μάθουν και οι ποδοσφαιριστές πως λειτουργούμε εμείς αλλά και εμείς τους ποδοσφαιριστές χρειάζεται χρόνος, υπομονή και επιμονή ώστε να εντρυφήσουν όλοι και να παραλληλιστούν στο πλάνο του Συλλόγου.

Είναι πολύ θετικό ότι στο πρώτο παιχνίδι καταφέραμε να κερδίσουμε και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες.

Με την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών στο υπάρχον ρόστερ πιστεύω ότι θα ανέβουμε ακόμη περισσότερο επίπεδο και με δουλειά θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, όμως χρειάζεται χρόνος και ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας όσο υπάρχουν κερδοφόρα αποτελέσματα και καλή εικόνα και παρουσία.

Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι, η σωστή προετοιμασία και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Όσο αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις αυτή την στιγμή προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα, η προπόνηση γίνεται στο βοηθητικό γήπεδο και ευελπιστούμε να καταφέρουμε την φετινή σεζόν να αγωνιστούμε στο Στάδιο καθώς είναι άλλη η δυναμική του Αχιλλέα στο Στάδιο από όλες τις απόψεις.”

Αποστόλης Παπαδόπουλος: “Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες, είμαστε μια νέα ομάδα και συμφωνώ με τον Χρήστο ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου στην ομάδα, έγιναν πολλές αλλαγές και μόνο μέσα από τον χρόνο θα μπορέσουμε να δώσουμε στους νέους ποδοσφαιριστές να κατανοήσουν την λειτουργία, το σκεπτικό και τον τρόπο που δουλεύουμε και αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Όσο αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις οι προπονητές αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο θέμα σε αυτό το κομμάτι, καθώς από εμάς περνάει το κομμάτι της προπόνησης, το κομμάτι του αγώνα καθώς είναι πολύ διαφορετικό να προετοιμαστείς για να παίξεις σε ένα μεγάλο γήπεδο με χώρους όπως είναι το Στάδιο και διαφορετικό να αγωνιστείς σε ένα γήπεδο μικρό ή σε ένα γήπεδο με καλό ή κακό αγωνιστικό χώρο αντίστοιχα, όλα αυτά είναι σημαντικά κομμάτια στην προετοιμασία ενός αγώνα και ελπίζουμε να βρεθεί λύση καθώς πρόκειται για βασικό ζήτημα και ελπίζουμε να βρεθεί λύση και να μην μείνουμε στις προσπάθειες.”

Από πλευράς ποδοσφαιριστών δηλώσεις έκαναν οι Ντίνος Κατσανάκης και Σωτήρης Παπακωνσταντίνου.


Ντίνος Κατσανάκης: “Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες, όσο αφορά την ομάδα μας γίνεται μια νέα προσπάθεια με σκοπό μια καλή αγωνιστική εικόνα και σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε, κάνοντας το “ταμείο” μας στο τέλος της σεζόν.”


Σωτήρης Παπακωνσταντίνου: “Καλή σεζόν με υγεία σε όλα τα σωματεία να ευχηθώ και εγώ, όσο αφορά τον Αχιλλέα Φαρσάλων η φετινή σεζόν μας βρίσκει ακόμη πιο “διψασμένους” για να κάνουμε μια μεγάλη και δυναμική προσπάθεια. Προσωπικά θα ήθελα μέσα από τις εμφανίσεις μου να έχω θετικό αντίκτυπο και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.”