Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μέσω του Προγράμματος ΤΕΒΑ στο Δήμο Φαρσάλων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας σε δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ) που πληρούσαν τα κριτήρια ένταξης και επιθυμούσαν την παραλαβή των προϊόντων, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς Φαρσάλων.

Προϊόντα που διανεμήθηκαν: βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, γραβιέρα, φέτα, αλεύρι, ελαιόλαδο, ρύζι, φακές, φασόλια, ζυμαρικά,  οδοντόκρεμα, σαμπουάν,  σκόνη για πλύσιμο ρούχων, σαπούνι πλάκα, αφρόλουτρο, φρυγανιές, μέλι, καρότα, πατάτες.

Η διανομή υλοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φαρσάλων-(ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ). Στη διάρκεια της διαδικασίας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων  κ. Μάκης Εσκίογλου και η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Χατζηπλή Σοφία.

Η όλη προσπάθεια συντονίστηκε από την Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ κ. Αρσενοπούλου Βάια, ενώ στην όλη προσπάθεια συνεισέφεραν η Διευθύντρια της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ Βέρα Β. Κυρίτση καθώς και στελέχη της κοινωνικής δομής Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ.