Πληρωμές, «Ιανός», πρόγραμμα Νέων Αγροτών – Νιτρορύπανσης και Δασικοί Χάρτες σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Πληρωμές, «Ιανός», πρόγραμμα Νέων Αγροτών- Νιτρορυπανσης και Δασικοί Χάρτες σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»
Ενώ θα προβληθεί και συνέντευξη της Ρένας Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υπεύθυνη Κλιματικής Κρίσης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία πραγματοποίησε 3ήμερη περιοδεία στο νομό Καρδίτσας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την επέλαση του φονικού και καταστρεπτικού «Ιανού».

Με μία πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία, που άπτεται του αγροτικού ενδιαφέροντος, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη (5-10-2021), η τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Πιο αναλυτικά, στην αρχή της εκπομπής, θα αναφερθούν όλες οι τελευταίες πληροφορίες για την πληρωμή της προκαταβολής της Ενιαίας Ενίσχυσης και τι κίνδυνοι υπάρχουν επ’ αυτής της πληρωμής, όπως επίσης θα αναφερθούν και οι εξελίξεις στο θέμα των αποζημιώσεων των παραγωγών από τον ΕΛΓΑ.
Ακολούθως, θα προβληθεί μια συνέντευξη με την κα Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και υπεύθυνη Κλιματικής Κρίσης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η οποία πραγματοποίησε 3ήμερη περιοδεία στο νομό Καρδίτσας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την επέλαση του φονικού και καταστρεπτικού «Ιανού».

Κατόπιν θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα παρακάτω θέματα:

Το επικείμενο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών και της Νιτρορυπανσης με όλες τις λεπτομέρειες

Η τελευταία απόφαση του ΣτΕ για τους Δασικούς Χάρτες και πως επηρεάζει τους αγρότες

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι:

Κωνσταντίνος Λάμπρου, πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας
Ντίνος Μακάς, γεωπόνος, συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης»
Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος