Νέο Δ.Σ. για τον Αχιλλέα Φαρσάλων – Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Μπερσιάνης

Με ανακοίνωση του ο Αχιλλέας Φαρσάλων ανακοίνωσε την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με τον κ. Βασίλη Μπερσιάνη να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο του Ιστορικού Συλλόγου ενώ καλεί τον Εμπορικό και Επιχειρηματικό κόσμο της Επαρχίας να σταθεί δίπλα στον Ιστορικό Σύλλογο είτε μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας είτε μέσω του χορηγικού προγράμματος που «τρέχουν» οι Διοικούντες του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η νέα διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει στα μέλη και στους φιλάθλους του Συλλόγου τα έξης:

Η επανέναρξη των αγωνιστικών δραστηριοτήτων βρίσκει τον Αχιλλέα Φαρσάλων σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας του λόγω της πανδημίας και του Ιανού που έπληξε την περιοχή μας. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι όλο το αθλητικό υλικό και ο τεχνικός εξοπλισμός της ομάδος, τα αποδυτήρια, τα αρχεία καταστράφηκαν μαζί και με ιστορικά κειμήλια της ομάδας που βρίσκονταν στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων με αποτέλεσμα ο σύλλογος να υποστεί τεράστιο οικονομικό πλήγμα.

Παρόλα αυτά ύστερα από πολλές προσπάθειες συγκροτήθηκε η νέα Διοίκηση η οποία και ανέλαβε το δύσκολο έργο ανοικοδόμησης του Ιστορικού Συλλόγου.

Γνωρίζουμε όλοι ότι ιστορικές ομάδες της Επαρχίας όπως η Αναγέννηση Φαρσάλων και ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων ανέστειλαν την λειτουργίας τους ελέω των πολλών δυσκολιών και συγκυριών.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους και πολίτες στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο να συστρατευθούν στο πλευρό του για να συνεχίσει να αποτελεί αθλητικό σήμα κατατεθέν της πόλης και της Επαρχίας.

Καλούμε τους φιλάθλους να συνδράμουν με την παρουσία τους και με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. Όλοι μαζί οφείλουμε στους δύσκολους καιρούς να κρατήσουμε ζωντανό ότι μας ενώνει και εκφράζει την ιστορία και τον πολιτισμό της επαρχίας Φαρσάλων”.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΟΦ “ΑΧΙΛΛΕΥΣ”

Η εξελεγκτική επιτροπή του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει το νέο Δ.Σ. όπως αυτό προήλθε από τις εκλογές της 13/9 παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου.
Πρόεδρος: Μπερσιάνης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος: Τσιανάκας Νικόλαος
Αντιπρόεδρος: Πουλαράκης Σταύρος
Αντιπρόεδρος: Γιαννολόπουλος Ηλίας
Ταμίας: Γιαννακόπουλος Παναγιώτης
Μέλη: Σκαντζούρης Χρήστος, Δημακόπουλος Θεόδωρος, Γκόβαρης Θεόδωρος, Κατσανάκης Θεόδωρος
Μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής:
Δαμαλής Χρήστος: Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος
Βουλγαράκης Σωτήριος: Έφορος υλικού

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΟΦ “ΑΧΙΛΛΕΥΣ”

Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει ότι κυκλοφόρησαν τα διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 τα οποία ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες.

Τα εισιτήρια πωλούνται στις τιμές των 50 και 100 ευρώ αντίστοιχα και διανέμονται αποκλειστικά από μέλη της διοίκησης.

Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση της έναρξη συνεργασίας με την ‘’PERSEUS ARM’’ η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή μας ,η οποία θα είναι ο μεγάλος επίσημος χορηγός της ομάδας μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο κ. Αράμ Σπαρταλιάν για το ενδιαφέρον και την συνεργασία και αναμένεται να εκδοθεί και νέο δελτίο τύπου με την συνολική παρουσίαση του νέου χορηγού.
Καλούμε τους εμπόρους και επιχειρηματίες της επαρχίας να συμμετέχουν στο χορηγικό πρόγραμμα του Αχιλλέα Φαρσάλων ενισχύοντας την προσπάθεια μας και ευχαριστούμε όλους αυτούς που εδώ και χρόνια στηρίζουν έμπρακτα τον Ιστορικό ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ.”

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Την ερχόμενη Πέμπτη 7/10 αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός και η επίσημη παρουσίαση της ομάδος στα ΜΜΕ. Ο αγιασμός και η παρουσίαση θα πραγματοποιηθούν στις 17:00 το απόγευμα πριν την έναρξη της καθιερωμένης προπόνησης.