Κέλλας: Νέα Δημοκρατία για μια φωτεινή Ελλάδα, με προοπτικές και ευκαιρίες για τη νέα γενιά

«Η παράταξή μας βασίζεται σε υγιείς, προοδευτικές και ριζοσπαστικές πολιτικές δυνάμεις, που υπηρετούν τη Δημοκρατία, την ανεξαρτησία και την ανάπτυξη της χώρας, σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Ο Εθνάρχης δημιούργησε τη Νέα Δημοκρατία για να πάει την Ελλάδα μπροστά, επισημαίνοντας πως είναι απαραίτητο να συντηρούμε από την παράδοση μόνο όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα και, ταυτόχρονα, να προχωρούμε διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για τη συμπλήρωση 47 ετών από την ίδρυση της παράταξης, προσθέτοντας:

«Επί πέντε δεκαετίες, η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί τον ελληνικό λαό με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον, έχοντας θεμελιώσει μία από τις καλύτερες δημοκρατίες του κόσμου και εμπεδώσει κοινωνικό κράτος δικαίου, διασφαλίζοντας τη θέση της χώρας στον πυρήνα της Ενωμένης Ευρώπης και της ευρωατλαντικής ολοκλήρωσης.

Τις ίδιες αρχές και αξίες υπηρετούμε και σήμερα υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Προασπιζόμαστε την ενότητα του λαού μας και εργαζόμαστε αδιάλειπτα για την ασφάλεια και την ευημερία του, έχοντας ως όραμα μια Ελλάδα πιο φωτεινή, με περισσότερες ευκαιρίες και προοπτικές για όλους, ιδίως για τη νέα γενιά που αποτελεί το μέλλον της πατρίδας μας.

Χρόνια πολλά, Νέα Δημοκρατία!

Χρόνια πολλά, Έλληνες!».