Επικοινωνία Μπίζιου με Γεωργιάδη και Πλεύρη για την εστίαση

Επικοινωνία με τους υπουργούς Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη και Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη είχε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, προκειμένου να τους εκθέσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Λάρισα, εξαιτίας του «μίνι απαγορευτικού» που επιβλήθηκε στην πόλη μετά τα πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα.

Η Λαρισαία βουλευτής επεσήμανε πως στις δυσκολίες που ήδη αντιμετωπίζει η εστίαση ήρθε να προστεθεί και η απαγόρευση της μουσικής. «Οι επιχειρηματίες της εστίασης διαμαρτύρονται πως η απαγόρευση της μουσικής θα επιφέρει μείωση του τζίρου τους, που όπως λένε είναι ήδη συρρικνωμένος εξαιτίας της απαγόρευσης των ανεμβολίαστων στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων». Η κα Μπίζιου τόνισε δε, πως πλήττονται ιδιαίτερα από το μέτρο της απαγόρευσης της μουσικής οι επαγγελματίες dee-jays που αναγκαστικά θα μείνουν άνεργοι.

Είναι σημαντικό να διαφυλάξουμε την υγεία των συμπολιτών μας, δήλωσε η κα Μπίζιου, αλλάείναι εξίσου σημαντικό να προστατεύσουμε την εργασία και την επιχειρηματικότητα, με δεδομένο μάλιστα ότι οι επιχειρήσεις εστίασης σέβονται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η κα Μπίζιου έλαβε την διαβεβαίωση ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα τροποποίησης των περιοριστικών μέτρων, ώστε και η εστίαση να λειτουργήσει ομαλά και η επιδημιολογική εικόνα της πόλης να μην επιβαρυνθεί και εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι σχετικές αποφάσεις.