Ξεκίνησε με το ”δεξί” ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων “καθάρισε” από το πρώτο μέρος την αναμέτρηση με τον Πύρρο απέφυγε την έκπληξη της πρεμιέρας και με σκορ 0-2 πήρε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝ Λάρισας.

Ο Αχιλλέας έθεσε από πολύ νωρίς τις βάσεις της επικράτησης του καθώς μόλις στο 8′ ο Παπακωνσταντίνου με υπέροχο μακρινό σουτ “κεραυνοβόλησε” τον Πολυμέρου και πέτυχε το 0 – 1.

Ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα έφτασε κοντά στο να χριστεί για δεύτερη φορά σκόρερ όταν έκανε την σέντρα από τα αριστερά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και σταμάτησε στο δοκάρι του Πολυμέρου.

Στο 34′ ο Λαβαντσιώτης πήρε την μπάλα στον άξονα έκανε ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πολυμέρου για το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας είχε δυο πολύ καλές στιγμές όταν ο Πολυμέρου στο 55′ σταμάτησε τον Γανό, ενώ στο 69′ ο Πλιάγκας “έσπασε” στον Παπακωνσταντίνου με τον τελευταίο να μην βρίσκει “γεμάτα” την μπάλα από πολύ πλεονεκτική θέση.

Ο Πύρρος απείλησε με κάποια μακρινά σουτ ενώ η μεγαλύτερη στιγμή του καταγράφηκε στο 80′ όταν η κεφαλιά του Παρασκευούδη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.


Οι Συνθέσεις

Πύρρος (Δημήτρης Βλάχος): Πολυμέρου, Βίλλης, Παρασκευούδης, Μάρης, Σκαφιδάς, Βύρλας, Γιώργης, Griesha (46’ Σουλάϊ), Νικούλης (59’ Χύσα), Σάρρα, Νούσιας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Γανός, Χατζηλιάδης, Χατζόπουλος, Παπακωνσταντίνου (90’ Ντελής), Λαβαντσιώτης, Φουρίκης (67’ Πλιάγκας, 90’ λ.τ. Σινάν), Κερμελίδης (76’ Μπαϊράμι).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Κοτούμπας, Παπαγεωργίου.