Φαρσαλινοί μαθητές δημοτικού γνώρισαν την Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην δισκοβολία Κρίστυ Αναγνωστοπούλου

Την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνομιλήσουν με μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου, με καταγωγή από τον τόπο τους, η οποία συμμετείχε στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, αλλά και στους προηγούμενους του Ρίο, είχαν χθες το πρωί οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων, γνωρίζοντας από κοντά την Φαρσαλινή δισκοβόλο, Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε με αφορμή την Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Η πρωταθλήτρια δισκοβολίας Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, μίλησε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν της, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων, με τους μαθητές του σχολείου για το άθλημα της δισκοβολίας. Απάντησε σε ερωτήσεις τους, και στο τέλος μοίρασε αυτόγραφα στα παιδιά, τα οποία την υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο γυμναστής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων κ. Επαμεινώνδας Βοϊκλής, τόνισε μεταξύ άλλων ότι με αφορμή την ημέρα σχολικού αθλητισμού καλέσαμε και είμαστε στην ευχάριστη θέση σήμερα (σ.σ. χθες) να υποδεχτούμε την συντοπίτισσά μας, Πρωταθλήτρια Ελλάδος στη δισκοβολία και με πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό, καθώς και συμμετοχές στους δύο τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να μιλήσει στους μαθητές μας, για το άθλημα της δισκοβολίας, να τους επισημάνει τα οφέλη του αθλητισμού, και να τους αναφέρει τις επιτυχίες, τις οποίες έχει σημειώσει η ίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Για μία σημαντική στιγμή για το σχολείο, έκανε λόγο ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων κ. Χρήστος Καρράς, ο οποίος σημείωσε ότι και η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, στα παιδικά της χρόνια φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συναντήσεις έγιναν κατά ομάδες, με σκοπό την διασφάλιση των προβλεπόμενων μέτρων κατά του κορονοϊού.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία - Γ.Γ.