Πηγή Δεβετζή: «Κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στο κρεβάτι – Τον έβλεπα και ήθελα να τον πνίξω»

Νέα υπόθεση #metoo συνταράσσει το πανελλήνιο με την Πηγή Δεβετζή να προχωρά σε σοκαριστική καταγγελία. Η «αργυρή» Ολυμπιονίκης των Αγώνων της Αθήνας είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός παράγοντα του αθλητισμού, τον οποίο έβλεπε σαν πατέρα της κι εκείνος πήγε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν αποκάλυψε ότι γλίτωσε τον βιασμό, επειδή χτύπησε ένα κινητό τηλέφωνο και κατάφερε να ξεφύγει.

Η Πηγή Δεβετζή προχώρησε στην αποκάλυψη μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, και είπε ότι δεν το είχε εκμυστηρευτεί ούτε στην οικογένειά της.

«Έχω να σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου. Το είχα μέσα μου πάρα πολλά χρόνια. Τα τελευταία χρόνια το εξομολογήθηκα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας», είπε η Δεβετζή στην εκπομπή και πρόσθεσε: «Έχω κι εγώ μια κακοποιητική εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού. Παράγοντας του αθλητισμού, όχι από τον στίβο, όταν είχα κατέβει στην Αθήνα, ένα κορίτσι από την επαρχία, που δεν είχα την πονηράδα να σκεφτώ ότι θα με πλησιάσει κάποιος για να εκμεταλλευτεί κάτι από εμένα.

Γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο τότε και μου έταξε λαγούς με πετραχήλια. Ήταν πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήμουν ενήλικη, αλλά δεν είχα τις εμπειρίες, ήμουν ακόμα κορίτσι, δεν ήμουν γυναίκα. Μου έταξε μεγάλη ζωή, να με πάρει από το ΟΑΚΑ, να μου νοικιάσει σπίτι. Τον έβλεπα σαν πατέρα μου.

Μια μέρα με είχε καλέσει στο γραφείο του να μιλήσουμε για τον αθλητισμό και κάποια στιγμή με στρίμωξε, πήγε να με ακουμπήσει, κατέβασε το παντελόνι του και με έριξε στον καναπέ. Ευτυχώς με βοήθησε ο Θεός και χτύπησε το τηλέφωνό του και προσπάθησα να ξεφύγω.

Πηγή: reader.gr