Δυο χρυσά αστέρια σε διεθνή διαγωνισμό για το “Μέλισσας Νέκταρ”

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα αυτή την φορά με αστέρι σε δυο προϊόντα του το “Μέλισσας Νέκταρ” του Φαρσαλινού παραγωγού μελιού κ. Κώστα Στεφανή “σάρωσε” στον διεθνή διαγωνισμό “guild of fine food” GREAT TASTE 2021 όπου διεξήχθη στο Λονδίνο και διακρίθηκε μετά από αμέτρητες ώρες τυφλών δοκιμών από εκατοντάδες διάσημους κριτές της γεύσης.

Στην πρώτη του συμμετοχή πριν έναν χρόνο το “Μέλισσας Νέκταρ” βραβεύτηκε με ένα αστέρι για το Μέλι Ανθέων.

Στην φετινή συμμετοχή του κατάφερε να βραβευτεί με δυο αστέρια με το Μέλι Ανθέων να διατηρεί το αστέρι του ενώ με αστέρι “παρασημοφορήθηκε” και το Μέλι Πεύκου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον παραγωγό κ. Κώστας Στεφανής μας τόνισε τα εξής: “Νιώθουμε διπλά περήφανοι καθώς σε έναν τόσο απαιτητικό διαγωνισμό καταφέραμε να βραβευτούμε για δεύτερη φορά με χρυσό αστέρι για το μέλι Ανθέων ενώ λάβαμε αστέρι και για το μέλι Πεύκου.

Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση που μας κάνει ακόμη πιο δημιουργικούς, αυξάνει τις απαιτήσεις μας για να προσφέρουμε στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται την καλύτερη ποιότητα και όταν η δουλειά αυτή ανταμείβεται από τους καλύτερους του είδους είναι για εμάς η καλύτερη επιβράβευση και ένα δυνατό “παράσημο”.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζουμε με αγάπη το υπέροχο ταξίδι της μέλισσας.”

Τα βραβευμένα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τα παραγγείλετε είτε μέσω τηλεφώνου καλώντας στο 6977402937 είτε μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook.