Η ΔΕΕΠ Λάρισας για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο ν. Λάρισας

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας επισημαίνονται τα εξής:

“Η πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Δαμάσι και Φάρσαλα, απέδειξε γιατί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπερέχει παρασάγγας του Αλέξη Τσίπρα.

Η μικροψυχία ανακοινώσεων τόσο επίσημων όσο και ανεπίσημων από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύουν περίτρανα ότι η επίσκεψη αυτή ήταν απολύτως επιτυχημένη και αναγκαία.

Η αλήθεια είναι ότι τα Φάρσαλα τα επισκέφτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός μεταπολίτευσης που το έπραξε και γνώρισε μια ανεπανάληπτη υποδοχή απ΄ τους πολίτες.

Το ίδιο συνέβη και στο Δαμάσι, όπου εγκαινίασε ένα υπερσύγχρονο Δημοτικό Σχολείο, όταν ο προκάτοχός του συνήθιζε να εγκαινιάζει μακέτες.

Ο Πρωθυπουργός, δεσμεύτηκε από το δημαρχείο των Φαρσάλων για την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την κατασκευή των τριών φραγμάτων σε Σκοπιά, Δίλοφο και Ναρθάκιο, συνολικού προϋπολογισμού 122 εκ. ευρώ, προκειμένου να επιλυθεί οριστικά και αμετάκλητα το υδρευτικό πρόβλημα της επαρχίας Φαρσάλων με τα 52 χωριά και ταυτόχρονα να εμπλουτιστεί ο υδροφόρος ορίζοντας του πολύπαθου θεσσαλικού κάμπου.

Όλα αυτά τα έργα βεβαίως πραγματοποιούνται με τη συνδρομή τόσο της Περιφέρειας Θεσσαλίας όσο και των Δήμων Φαρσάλων και Τυρνάβου, αποδεικνύοντας την αγαστή συνεργασία του κεντρικού Κράτους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Είναι καιρός πλέον και στην Ελλάδα να αναγνωρίζουμε τα θετικά χωρίς μικροκομματικές σκοπιμότητες, γιατί στο ίδιο νεοαναγερθέν σχολείο στο Δαμάσι θα φοιτήσουν 60 παιδιά που τον Μάρτιο του 2021 έζησαν τον φόβο του σεισμού και είδαν το σχολείο τους να γκρεμίζεται και θα πιούν νερό με μηδενικά νιτρικά 20000 δημότες του Δήμου Φαρσάλων.

Από τα λόγια μας και από τις πράξεις μας κρινόμαστε όλοι.