Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς & διπλή μεταγραφική ενίσχυση

Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής του Ολυμπιακού Αμπελιάς καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει μέχρι στιγμής τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας και μετρούν μια ισοπαλία και δυο νίκες.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο φιλικό με την Δόξα Αργυροπουλίου η Αμπελιά αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.
Μετέπειτα το συγκρότημα του κ. Γιάννη Τσαλάγγα κέρδισε με σκορ 1-3 τους Αμπελόκηπους, ενώ νικηφόρο ήταν και το τελευταίο χρονικά φιλικό με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΛ Αβέρωφ όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 3-2.

Κατά την διάρκεια των φιλικών ο τεχνικός του Ολυμπιακού Αμπελιάς δοκιμάζει πρόσωπα σχήματα και διατάξεις ενώ αγωνίζονται και υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Το «μοντάρισμα» συνεχίζεται στην Αμπελιά όπως και ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝ Λάρισας.

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση

 

Ακόμη δυο ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς με το Δ.Σ. των «ερυθρολεύκων» να τα βρίσκει σε όλα με τους Σωκράτη Αντωνίου (αμυντικός) και Αποστόλη Κιλιργιώτη (τερματοφύλακα).

Ο Αντωνίου έχει αγωνιστεί στον Μαχητή Τερψιθέας και την Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ ο Κιλιργιώτης μέχρι πρότινος ανήκε στην Ανάβρα.

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού καλωσορίζει τους Σωκράτη και Αποστόλη στην οικογένεια της Αμπελιάς και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.