Κέλλας: Η θυσία τους δεν θα ξεχαστεί ποτέ

«Ο αγώνας της Εθνικής Αντίστασης 1941 – 1944, αποτελεί ορόσημο για το έθνος μας, καθώς Έλληνες πατριώτες έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα και όρθωσαν το ανάστημά τους στους κατακτητές. Οφείλουμε να διατηρούμε ζωντανή τη μνήμη τους, ώστε οι νέες γενιές να κατανοήσουν ότι η ελευθερία δεν είναι δεδομένη και κατακτάται με αγώνες».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, μετά την επιμνημόσυνη δέηση για τους πατριώτες της Γιάννουλης, που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές, προσθέτοντας:

«Ο Απόστολος Αβδιμιώτης, ο Μιχαήλ  Κουλουψούζης, ο Χρήστος Μιχαλακίδης και ο Κωνσταντίνος Θεριμιώτης, θα βρίσκονται πάντα ανάμεσά μας για να μας υπενθυμίζουν τα δεινά που φέρνει ο πόλεμος, αλλά και την γενναιότητα της ελληνικής ψυχής, που μπροστά στο ιδανικό της ελευθερίας, δεν “λογαριάζει” κανέναν φόβο.

Σήμερα στεκόμαστε εδώ, υπερήφανοι για τους ήρωές μας, στους οποίους αποτίνουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής, με την υπόσχεση ότι η θυσία τους δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Οχτώ δεκαετίες από την έναρξη του πιο καταστροφικού πολέμου, που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, η πατρίδα μας στέκεται όρθια, αυτοδύναμη και ανεξάρτητη, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε να αφήσουμε πίσω τα πάθη του εμφυλίου, να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία, να μην λυγίσουμε από την οικονομική κρίση.

Όλοι μαζί, γυρίζουμε σελίδα, για την Ελλάδα της νέας εποχής, που, συγχρόνως, είναι πάντα έτοιμη να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα, στέλνοντας μήνυμα ισχύος προς πάσα κατεύθυνση».