Ο Χρήστος Φουρίκης στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυση ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας τον νεαρό ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Χρήστο Φουρίκη.

Ο Φουρίκης μέχρι πρότινος ανήκε στην Κ-19 της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, εκ των βασικών στελεχών της ομάδος του Βόλου στο πρωτάθλημα των τμημάτων υποδομής. Επίσης, έχει αγωνιστεί στον Παναγροτικό Νίκαιας. Πρόκειται για έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Χρήστο Καπελιάνη.

Η Ανακοίνωση του Αχιλλέα Φαρσάλων: “Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Χρήστου Φουρίκη. Ο Φουρίκης μέχρι πρότινος ανήκε στην Κ-19 της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος όντας εκ των βασικών στελεχών της ομάδος του Βόλου στο πρωτάθλημα των τμημάτων υποδομής.Επίσης έχει αγωνιστεί στον Παναγροτικό Νίκαιας. Πρόκειται για έναν νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην φαρέτρα του κ. Χρήστου Καπελιάνη. Η ομάδα μας καλωσορίζει τον Χρήστο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες”.

φωτό: speaker.gr