Ανετράπη απορριμματοφόρο του Δήμου Φαρσάλων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες μετά τις 12 μ.μ. στο 19ο χιλιόμετρο της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Φαρσαλων, μετά τις Νέες Καρυές, με αποτέλεσμα να ανατραπεί απορριμματοφόρο όχημα ανακύκλωσης, που οδηγούσε 48χρονος υπάλληλος  του Δήμου Φαρσάλων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε” το απορριμματοφόρο είχε αδειάσει στο σημείο υποδοχής της ανακύκλωσης και επέστρεφε στα Φάρσαλα, όπου κάτω από συνθήκες που ερευνώνται από την τμήμα Τροχαίας Λάρισας, φέρεται να διασταυρώθηκε με νταλίκα ή φορτηγό αυτοκίνητο και στην προσπάθεια του, να αποφευχθεί ατύχημα με αφορμή την στενότητα του δρόμου πάτησε στο έρεισμα στην άκρη του δρόμου με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον 48χρονο οδηγό και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις καλά στην υγεία του –  για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Από το τροχαίο ατύχημα έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας με Αστυνομικούς της Τροχαίας Λάρισας να προχωρούν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μέχρι ότου απομακρύνθηκε το απορριμματοφόρο. Τόσο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όσο και στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στελέχη και υπάλληλοι του Δήμου Φαρσάλων.

Τις ακριβείς συνθήκες που προκλήθηκε το τροχαίο ατύχημα ερευνά το τμήμα Τροχαίας Λάρισας.

Πηγή: Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Γ.Γ.