Σύλλογος Τριτέκνων: Παράδοση σχολικών ειδών στα παιδιά της Α΄ Δημοτικού

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων στα  πλαίσια των δράσεών του  λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον covid-19, για δέκατη συνεχή χρονιά παρέδωσε σχολικά είδη  στα πρωτάκια των Τριτέκνων οικογενειών.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  το απόγευμα της Τρίτης 31 Αυγούστου 2021, στα γραφεία του συλλόγου, μοίρασαν στα παιδιά σχολικά είδη τα οποία γεννήθηκαν το έτος 2015 και για πρώτη φορά φέτος θα περάσουν το κατώφλι των δημοτικών σχολείων της Επαρχίας μας.

Τα πρωτάκια αριθμούσαν σε σύνολο 15 παιδιά.

Μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά, καλή δύναμη στα παιδιά και στους γονείς, που τα συνόδευαν.

Τα σχολικά είδη, τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες και ξύστρες, που διανεμήθηκαν στους μαθητές, αγοράστηκαν από τα βιβλιοπωλεία των Φαρσάλων ενισχύοντας έτσι την τοπική αγορά.

Να σημειωθεί ότι κατά  το έτος 2011 όπου ξεκίνησε η δράση αυτή, οι μαθητές αριθμούσαν στο σύνολο 45 παιδιά , ενώ φέτος μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των νέων μαθητών, στο σύνολο μόνο  15 παιδιά.

Ευελπιστούμε η πολιτεία να προβεί σε στοχευμένες δράσεις και να μεριμνήσει για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.