Στα “κιτρινόμαυρα” του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Λευτέρης Αετόπουλος!

Ακόμη μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων με τους “Μυρμιδόνες” να κάνουν δικό τους το “μηχανάκι” της μεσαίας γραμμής Λευτέρη Αετόπουλο, ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων, ενώ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Λευτέρη Αετόπουλου.

Ο Αετόπουλος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες ενώ διακρίνεται για την μαχητικότητα και την δυναμική που διαθέτει.

Ο Αετόπουλος μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων με τον οποίο και αγωνίστηκε στην Γ Εθνική κατηγορία, όντας βασικό στέλεχος του Συλλόγου για το διάστημα που φόρεσε την φανέλα του.Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναγροτικό Νίκαιας όπου και αγωνίστηκε τόσο στα τμήματα υποδομής όσο και στην αντρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΝ Λάρισας.

Επίσης αποτέλεσε μέλος της Μικτής της ΕΠΣΝ Λάρισας, ενώ μετά τον Παναγροτικό Νίκαιας αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής Κ-17 και Κ-19 της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Να σημειώσουμε ότι ο Λευτέρης Αετόπουλος είναι ο μικρότερος αδερφός του Δημήτρη Αετόπουλου ο οποίος επίσης φόρεσε και την φανέλα της ομάδος μας!

Καλωσορίζουμε τον Λευτέρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!”