Διαγωνισμός για γενικές επισκευές σχολείων στο Δήμο Φαρσάλων

Ο Δήμος Φαρσάλων προκηρύσσει δημόσια ανοιχτή συνοπτική διαδικασία, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου “ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ” με προϋπολογισμό 74.400,00 € (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 10.00 π.μ. (ώρα λήξης υποβολής προσφορών), στα γραφεία του Δήμου Φαρσάλων, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή και με το σύστημα με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης, ενώ το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Φαρσάλων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ., εφόσον ανήκουν στην Α1 τάξη και άνω για έργα κατηγορίας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ, καθώς και οικονομικοί φορείς εγγεγραμμένοι στα μητρώα περιφερειακών ενοτήτων εφόσον μπορούν να αναλάβουν το συγκεκριμένο έργο λόγω ορίων προϋπολογισμού και που είναι εγκατεστημένα σε:

α) σε κράτος – μέλος της Ένωσης

β) σε κράτος – μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος Ι της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ’ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης και οικονομικοί φορείς εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων, εφόσον μπορούν να αναλάβουν το συγκεκριμένο έργο λόγω ορίων προϋπολογισμού.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν απαιτείται η κατάθεση από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς εγγυητικής επιστολής συμμετοχής. Κάθε υποβαλλόμενη προσφορά δεσμεύει το συμμετέχοντα στο διαγωνισμό σύμφωνα με τη διακήρυξη του διαγωνισμού, για διάστημα έξι μηνών από την ημερομηνία υποβολής των προσφορών. Το έργο χρηματοδοτείται από ΚΑΠ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ (Πρώην ΣΑΤΑ), ενώ δεν θα χορηγηθεί προκαταβολή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο έντυπο οικονομικής προσφοράς καθώς και τα υπόλοιπα τεύχη δημοπράτησης του διαγωνισμού, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Φαρσάλων www.dimosfarsalon.gr, καθώς στην αρμόδια υπάλληλο κ. Ελένη Μήτα στο τηλέφωνο 2491350137.

*φωτο αρχείου