Μόχθησαν και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα και μεγάλο διάστημα εκτός τάξεων για τους μαθητές, για λόγους δημόσιας υγείας και διασποράς κατά του κορονοϊού, το Υπουργείο Παιδείας, έβαλε χθες τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων, με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής για το έτος 2021.

Αρκετοί ήταν οι μαθητές που κόπιασαν και στερήθηκαν πράγματα, τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους, όμως κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, περνώντας σε σχολές που είχαν τοποθετήσει ψηλά στο μηχανογραφικό δελτίο, μάλιστα αρκετοί εξ αυτών είχαν υπολογίσει και σε ποια σχολή θα περάσουν σύμφωνα με τις περσινές βάσεις. Έβαλαν τα δυνατά τους, στερήθηκαν παρέες και χόμπι, αλλά κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, και τώρα ήρθε η σειρά της επιβράβευσης τους, με την εισαγωγή τους στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, επιβεβαιώνοντας την παράδοση, η οποία κρατάει πολλά χρόνια, για τους Φαρσαλινούς μαθητές, να πετυχαίνουν στις σχολές προτίμησης τους.

Υπήρξαν όμως και μαθητές που ήταν απογοητευμένοι, αφού δεν εισήχθησαν στη σχολή προτίμησής τους, χάνοντας για λίγα μόρια, όμως η ζωή δεν σταματά σε μια προσωρινή αποτυχία. Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την επιθυμία να ξαναπροσπαθήσουν με μεγαλύτερο ζήλο και επιμονή, ώστε να επιτύχουν την επόμενη χρονιά στην σχολή της επιλογής τους.

Ήδη αρκετές οικογένειες Φαρσαλινών, έχουν ξεκινήσει για την αναζήτηση κατοικιών στις νέες πόλεις που που θα στεγάσουν τους νέους  φοιτητές.

ΚΟΥΡΟΥ ΒΑΣΙΑ – 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΒΛΑΧΑΚΗ ΣΟΦΙΑ – 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΕΡΕΛΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ -2ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΓΚΟΥΝΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ – 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΥ ΑΛΙΚΗ – 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΧΑΤΖΗΠΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΓΡΙΒΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – 2ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΧΑΜΟΡΟΥΣΟΥ ΣΟΦΙΑ – 1ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΝΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ – 1ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΙΑΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ – 1ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – 1ο ΓΕΛ Φαρσάλων

ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΕΠΑΛ Φαρσάλων

ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΕΠΑΛ Φαρσάλων

*Στο θέμα έχουν τοποθετηθεί μαθητές που επικοινώνησαν μαζί μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία Γ.Γ.