Η επαναστατική μέθοδος “Deeper Learning” στο My English School

Στο My English School, στόχος μας είναι να ενσωματώνουμε στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμά νέες, καινοτόμες πρακτικές εκμάθησης αγγλικών. Επιθυμούμε οι μαθητές μας να ανακαλύψουν τη μάθηση μέσα από νέους δρόμους και το βραβευμένο πρόγραμμα Deeper Learning, τους δίνει αυτή ακριβώς τη δυνατότητα!

Οι μαθητές μας εντάσσονται στο πρόγραμμα στην τάξη C2 proficiency και προσεγγίζουν τα αγγλικά με οδηγό την κριτική σκέψη, την ανάλυση, τη σύνθεση και τον φιλοσοφικό στοχασμό. Οι καθηγητές μας έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για αυτό το πρόγραμμα και συμμετέχουν σε Deeper Learning Teachers Meetingsστα οποία μοιράζονται τις εμπειρίες τους με άλλους καθηγητές.

Τι προσφέρει το πρόγραμμα στα παιδιά:

• Διαμορφώνουν ακαδημαϊκές δεξιότητες όπως:
– η σύνταξη ερευνητικής εργασίας,
– η σύνθεση βιβλιογραφίας,
– η σύνταξη και η προσέγγιση μιας ερευνητικής ερώτησης

• Μαθαίνουν:
– να δουλεύουν ως ομάδα,
– να μιλούν μπροστά σε κοινό,
– να ερευνούν και να μην αναπαύονται σε εύκολες απαντήσεις

• Αναπτύσσουν δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη, ο στοχασμός και η αυτοαξιολόγηση

• Εξοικειώνονται στις συνθήκες των εξετάσεων

• Οδηγούνται στη μεταγνώση, μαθαίνουν τον κόσμο και τον ίδιο τους τον εαυτό… στα αγγλικά!

Είναι σημαντικό ότι οι μαθητές που εκπαιδεύονται με αυτό τον τρόπο, έχουν εξαιρετική επιτυχία στις εξετάσεις! Παράλληλα με τα test και τους παραδοσιακούς τρόπους προσέγγισης των εξετάσεων, η μέθοδος αυτή ενισχύει την απόδοσή τους και τους βοηθάει να αναπτυχθούν γλωσσικά και να σκέφτονται σύνθετα, στα αγγλικά.

Στο My English School, οι καθηγητές μας είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των παιδιών τους στο ταξίδι τους προς την γνώση!