Με τεχνικό δίδυμο τους Κώστα και Τάκη Ρόφαλη η Δόξα Υπέρειας

Η Δόξα Υπέρειας τα βρήκε σε όλα με το τεχνικό δίδυμο Κώστα και Τάκη Ρόφαλη οι οποίοι αναλαμβάνουν τις τύχες της ομάδος στο νέο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Πρόκειται για δυο προπονητές που έχουν θητεύσει σε αρκετές ομάδες της Επαρχίας Φαρσάλων (Ζωοδόχο Πηγή, Ολυμπιακό Αμπελιάς, ΑΟ Ναρθακίου, Άρη Διλόφου) ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στην Αναγέννηση Φαρσάλων.

Επίσης έχουν θητεύσει και στα τμήματα υποδομής τόσο της Αναγέννησης Φαρσάλων όσο και του Άρη Διλόφου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. της Δόξας Υπέρειας καλωσορίζει στην οικογένεια των “μαυραετών” τους κ.κ. Κώστα και Τάκη Ρόφαλη και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες στο νέο έργο τους.

Σε κοινή τους δήλωση οι δυο προπονητές αναφέρθηκαν τόσο στην νέα πρόκληση που έχουν μπροστά τους ενώ ευχαρίστησαν την ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων στην οποία θήτευσαν σε αντρική ομάδα και τμήματα υποδομών.

Αναλυτικά η δήλωση των κ.κ. Κώστα και Τάκη Ρόφαλη:

“Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση της Δόξας Υπέρειας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μας να αναλάβουμε τα ηνία στον πάγκο της ομάδας καταλάβαμε από της πρώτες συζητήσεις μαζί τους την αγάπη που έχουν για το ποδόσφαιρο και την όρεξη να κάνουν πράγματα για την ομάδα θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και μέσα από την δουλειά μας να πετύχουμε τους στόχους μας σαν ομάδα και να τους δικαιώσουμε για την επιλογή τους.

Ως προπονητικό τιμ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Αναγέννησης Φαρσάλων τον πρόεδρο της ομάδας κ. Στέργιο Αλεξίου τον κ. Λάκη Κούδα και τον κ. Νίκο Θεοχαρόπουλο.

Αφήνουμε τελευταία τη δυνατή σχέση και το μεγάλο από καρδιάς «ευχαριστώ» σε έναν πιστό στρατιώτη όχι μόνο της ομάδας Αναγέννησης Φαρσάλων αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τον κ. Αχιλλέα Μπακαλέξη υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς προς το πρόσωπό μας!

Δεν γνωρίζουμε το μέλλον και την απόφαση της ομάδος για την νέα σεζόν αλλά τούς ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ατομικό επίπεδο και αν είναι πάντα γεροί δυνατοί και κοντά στα γήπεδα!“