Απιδανός: Στην Πενσέληνο του Αυγούστου

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 στις 8.30 το βράδυ διοργανώνουν μουσική  παράσταση στο Πάρκο των Πηγών του Απιδανού στα Φάρσαλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται  στο πλαίσιο του θεσμού του συλλόγου για τον εορτασμό της Πανσέληνου του Αυγούστου.

Οι παρευρισκόμενοι, θα έχουν την ευκαιρία, θα κάνουν ένα σεργιάνι μουσικό, με ένα πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει η Κατερινά Τσιρίδου και οι μουσικοί της, με επιλεγμένα τραγούδια.

Θα «σεργιανίσουν» μουσικά, στις γειτονιές της Πόλης και της Σμύρνης, στα στέκια του Πειραιά και στην παλιά Αθήνα μέσα από τη ματιά του Χατζιδάκι, του Μάρκου Βαμβακάρη, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιάννη Παπαϊωάννου… Συνοδεία τους και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν οι μεγάλες φωνές της Μαρίκας Νίνου ,του Στράτου Παγιουμτζή ,του Τσαουσάκη και όλων των σπουδαίων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα ασφαλείας που έχουν καταρτισθεί για τέτοιου είδους διοργάνωση, στο πλαίσιο περιορισμού διασποράς του κορωνοιού  COVID 19  και σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα ασφαλείας.

(Προς ενημέρωση των συμμετεχόντων, σημειώνεται, ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στον χώρο της συναυλίας)

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας, που εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα, εντός των επόμενων ημερών, στην πόλη των Φαρσάλων.

Οι Ενεργοί Πολίτες, ευχαριστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και την Διοίκηση, που τόσο άμεσα και φιλικά –φιλοσοφία που χαρακτηρίζει εξάλλου την λειτουργία της Τράπεζας Καρδίτσας- έγιναν αρωγοί σε αυτή την δράση πολιτισμού για τον τόπο μας.