Ε. Λιακούλη σε μήνυμα για τον Δεκαπενταύγουστο: «Η Πίστη μας, είναι ο μεγάλος σύμμαχός μας» 

Μήνυμα για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,  απευθύνει η βουλευτής Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής , Ευαγγελία Λιακούλη , στο οποίο επισημαίνει τα εξής : 

«Στους δύσκολους καιρούς της πανδημίας και των πρωτοφανών φυσικών καταστροφών που σκιάζουν βαριά τη χώρα, η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, η Γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου,  έρχεται σαν κύμα ελπίδας, αισιοδοξίας  και θάρρους, για να υπενθυμίσει με τον πιο εμφαντικό τρόπο, ότι η Πίστη μας,  είναι ο μεγάλος σύμμαχός μας.

Η σκέψη μας είναι πάντα στραμμένη σε όλους τους συνανθρώπους μας, που έχασαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους από τις μεγάλες πυρκαγιές που ρήμαξαν τον τόπο, αλλά και  σε όλους αυτούς που  δίνουν τη μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό, στις κλινικές και στις ΜΕΘ της χώρας  . 

Ενώνουμε τις προσευχές μας γι’αυτούς, στέλνουμε δύναμη από τη δύναμή μας και κουράγιο από το κουράγιο μας, για την ανάρρωση και αποκατάσταση κάθε δεινού, με τις πρεσβείες της Μεγαλόχαρης Υπεραγίας Θεοτόκου, η οποία «εν τη κοιμήσει τον κόσμον ου κατέλιπεν». 

Ζητούμε ακόμη να φωτίζει όλους εμάς, που έχουμε τις μεγάλες ευθύνες για τον Τόπο μας και το Λαό μας, να εκπληρώνουμε το χρέος μας και να είμαστε, όχι επιφανειακοί και αρεστοί, αλλά ουσιαστικοί και χρήσιμοι. 

Προσευχόμαστε η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει πάντα τον Λαό μας και το Έθνος μας, διατρανώνοντας για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες είμαστε  αποφασισμένοι να υπερασπισθούμε, έναντι πάντων, τα σύνορά μας, το έδαφός μας και την εθνική μας κυριαρχία, με ενότητα και ομοψυχία. 

Η Πλατυτέρα των Ουρανών, ας ρίξει το στοργικό της βλέμμα πάνω μας. 

Ας φωτίσει τον δρόμο, που μάλλον δυσκολευόμαστε να βρούμε στις ζωές μας .

 Να ζεστάνει ξανά τις καρδιές μας, να βρούμε την ελπίδα  της νέας αρχής, το θάρρος  της συγγνώμης, το μεγαλείο της Αγάπης, την αξία  της ομόνοιας, την πραγματική ουσία του Ανθρώπου. 

Χρόνια Πολλά σε όλους όσοι γιορτάζουν. Χρόνια Πολλά στις Ελληνίδες και τους Έλληνες. 

Θα τα καταφέρουμε και πάλι. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και #Κανείς Μόνος»