Προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote – Τι απαντάει η εταιρεία

Προβλήματα στο δίκτυο της Cosmote αντιμετωπίζουν από το απόγευμα της Τρίτης (10/08) συνδρομητές σε Αθήνα και άλλες περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας,«υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G».

«Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας», τονίζει η Cosmote.

«Καλημέρα. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι παρατηρήθηκε περιστασιακή αδυναμία κλήσεων σε μεμονωμένες περιπτώσεις, η οποία και πλέον έχει αποκατασταθεί. Αν η αδυναμία παραμένει, θα σας προτείναμε την επανεκκίνηση της συσκευής σας. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προέκυψε», τόνισε σε tweet το πρωί της Τετάρτης (11/08).

Απαντώντας σε σχόλια χρηστών στο Twitter, η Cosmote αναφέρει ότι πράγματι «παρατηρήθηκε περιστασιακή αδυναμία κλήσεων σε μεμονωμένες περιπτώσεις, η οποία και πλέον έχει αποκατασταθεί».

Επίσης, απαντώντας σε παράπονο στο Facebook, η Cosmote ζητάει συγγνώμη για τη «δυσαρέσκεια που έχει δημιουργηθεί».

«Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, όταν και όπου παρουσιάζονται», αναφέρει επίσης.

Πολλοί συνδρομητές της εταιρείας αναφέρουν είτε ότι δεν έχουν σήμα είτε ότι δεν λειτουργεί το δίκτυο 4G. Aρκετοί έλαβαν στο τηλέφωνό τους ειδοποίηση ότι υπάρχει θέμα με την κάρτα SIM.

Σύμφωνα με το downdetector, τα προβλήματα περιορίζονται στην περιοχή της Αττικής, ενώ έχουν σημειωθεί στα social media αρκετές αναφορές από διάφορα μέρη της χώρας.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr