“Κλείδωσε” τα μετόπισθεν με Χατζηλιάδη ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων συνεχίζοντας την δυναμική ενίσχυση της ανακοίνωσε την τρίτη μεταγραφή καθώς κατάφερε να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό Γιώργο Χατζηλιάδη ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Ηρακλή Λάρισας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας συνεχίζοντας την δυναμική ενίσχυση της βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυναμικότατου κεντρικού αμυντικού Γιώργου Χατζηλιάδη ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Ηρακλή Λάρισας όπου και είχε μια γεμάτη σεζόν στην Γ Εθνική κατηγορία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων, την ΑΕ Βουναίνων ενώ έχει στεφθεί και πρωταθλητής στην Α ΕΠΣ Καρδίτσας με την ομάδα του Μακρυχωρίου Καρδίτσας.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολλές εμπειρίες και παραστάσεις που δεδομένα θα βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝ Λάρισας.

Σύσσωμη η ομάδα μας καλωσορίζει τον Γιώργο Χατζηλιάδη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!”