Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία ΟΜ Φαρσάλων για τις πυρκαγιές και την διασπορά ψευδών ειδήσεων

Ανακοίνωση Συριζα Προοδευτική Συμμαχία ΟΜ Φαρσάλων για τις πυρκαγιές και την διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Αναλυτικά:

Η Ελλάδα βιώνει τις τελευταίες ημέρες μία από τις χειρότερες, ανεπανόρθωτες καταστροφές των τελευταίων ετών.Η πρώτη προτεραιότητα πάντοτε είναι η ανθρώπινη ζωή, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι οι ζωές μας εξαρτώνται άμεσα και απόλυτα από τη χλωρίδα και την πανίδα της χώρας.
Ούτε μπορούμε να υποβαθμίσουμε τον πόνο, την αγωνία και την απελπισία των πολιτών οι οποίοι δεν διαθέτουν εκατομμύρια σε καταθέσεις και offshore ή 36 ακίνητα για να μπορούν ανάλαφρα να πουν “Τα σπίτια ξαναχτίζονται”.

Την κρίσιμη ώρα που όλοι θα έπρεπε να δείξουμε την ενότητα και την αλληλεγγύη μας, κυκλοφορούν κάποιες ανυπόστατες και γελοίες αναρτήσεις που απεικονίζουν έναν αναπτήρα με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να δημιουργηθούν εντυπώσεις και θεωρώντας (μάλλον) ότι έτσι θα μπορέσουμε να παραβλέψουμε την αδράνεια, την ανεπάρκεια και την ανικανότητα της κυβέρνησης.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων μόνο ως ανήθικη μπορεί να χαρακτηρίσει αυτήν τη σπέκουλα.

Εάν, λοιπόν, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για αυτές τις αναρτήσεις, σας καλούμε να τα δημοσιεύσετε, ώστε να επιληφθούν του θέματος οι Αρχές.

Εάν όχι, περιμένουμε να ανακαλέσουν δημόσια και να απολογηθούν για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να κινηθούμε νομικά και θα επιληφθεί το νομικό τμήμα του κόμματος.

Αθανάσιος Σπ. Νικόπουλος
Γραμματέας ΟΜ Φαρσάλων ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία