Άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο νομό Λάρισας

Κανονικά κινούνται όλα τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., άρθηκαν όλες οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί λόγω της πυρκαγιάς στη βόρεια Αττική.

Συγκεκριμένα, κινούνται κανονικά τα οχήματα, από την Εύβοια προς Αττική, καθώς άνοιξε η γέφυρα της Χαλκίδας και κόμβος Σχηματαρίου, όπως κα η διασταύρωση Δροσιάς και παλιάς εθνικής οδού Χαλκίδας-Θηβών.

Επίσης, περνούν κανονικά πλέον και τα φορτηγά σε όλο το μήκος της εθνικής οδού, που είχαν ακινητοποιηθεί από τα όρια της Μαγνησίας για το ρεύμα προς Αθήνα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

  • σε συνέχεια του από 06-08-2021 Δελτίου Τύπου, αίρεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, για όλα τα σημεία του νομού Λάρισας.
  • σε συνέχεια του από 06-08-2021 Δελτίου Τύπου, αίρεται η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων και λοιπών βαρέων οχημάτων ωφέλιμου φορτίου άνω των -3,5- τόνων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο χώρο του Κύριου Έργου Παραχώρησης (ΚΕΠ), ήτοι από την χ/θ 321+580 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Λάρισας) έως την χ/θ 261+280 (όρια νομού Μαγνησίας – νομού Φθιώτιδας) του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε..