Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στην Αθήνα με το κύπελλο του ΝΒΑ

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, προσγειώθηκε λίγο μετά τις 11:30 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η άφιξη των δύο πρωταθλητών του ΝΒΑ στην Αθήνα, καθυστέρησε μερικές ημέρες, καθώς ο Θανάσης έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα απομονωμένος, αφού προσβλήθηκε από κορονοϊό με αποτέλεσμα να χάσει τους τελευταίους δύο τελικούς του ΝΒΑ.

Ο μικρότερος αδελφός τους, Αλεξ, έμεινε στις ΗΠΑ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Summer League του ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Λίγο πριν τις 12:30 ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου. Πρώτος άρχισε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ευχαριστώντας σε όλους κατά την διάρκεια της σεζόν αλλά και από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το μπάσκετ έχουν στηρίξει την οικογένεια.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Όπως είπε «είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω. Που μπορούμε να το φέρουμε στην Ελλάδα το κύπελλο. Έπρεπε να περάσουμε μία μεγάλη διαδικασία γι’ αυτό. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Δεν ξέρουμε πόσες μέρες θα μείνουμε εδώ αλλά θα το πάρουμε μαζί μας στα μέρη που μεγαλώσαμε, στα Σεπόλια, στου Ζωγράφου».