Φάρσαλα: Αστυνομικοί του ΑΤ Φαρσάλων κατέσχεσαν μεγάλη ποσότητα χαλκού – Προχώρησαν σε μια σύλληψη, αναζητούνται άλλοι τρεις

Συνελήφθη χθες (26-07-2021) το βράδυ στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος τριών ακόμη ατόμων, εκ των οποίων τα στοιχεία των δύο έχουνταυτοποιηθεί και αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, περιπολούντες αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενήργησαν έλεγχο σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της συλληφθείσας, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (α) μία κουλούρα, με καλώδιο εμπεριέχον χαλκό, συνολικού βάρους -100- κιλών, (β) μία κουλούρα με σιδερένιο σύρμα γείωσης, συνολικού βάρους -40- κιλών, καθώς και (γ) διάφορα άλλα σιδερένια αντικείμενα (σκραπ). Ακολούθως, σε μη περιφραγμένο οικόπεδο, ιδιοκτησίας της συλληφθείσας και ενός ακόμη εκ των δραστών, βρέθηκαν κάτω από αντικείμενα και κατασχέθηκαν: (δ) τέσσερα τσουβάλια εμπεριέχοντα χαλκό προερχόμενο από καμένα καλώδια, συνολικού βάρους -160- κιλών, (ε) ένα καρούλι με περιτυλιγμένο καλώδιο χαλκού, συνολικού βάρους -280- κιλών και (στ) τριάντα τμήματα αλουμινένιων παραθυρόφυλλων. Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων.