Στην Αγία Παρασκευή ο Μητροπολίτης Τιμόθεος την παραμονή της εορτής της

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Λεονταρίου.

Προ της απολύσεως της ακολουθίας του Όρθρου, θα υποδεχθεί απότμημα ιερού λειψάνου της αγίας και ενδόξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής εκ του Κελλίου των Αγίων Αρχαγγέλλων Αγίου Όρους, το οποίο θα φυλάσσεται, τιμαλφές απόκτημα, στον ως άνω Ιερό Ναό προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., επί τη ιερά μνήμη της αγίας και ενδόξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.

Την Δευτέρα 26 Ιουλίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Ανθηρού.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή 25 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.

Την Δευτέρα 26 Ιουλίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Κυριακής 25 Ιουλίου και ώρα 8:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσης.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεόκλητος Δήμου, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γενεσίου της Θεοτόκου Πετρίλου, το εσπέρας της Κυριακής 25 Ιουλίου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως