Σήμερα η δεύτερη θεματική διαβούλευση για το ΣΒΑΚ των Φαρσάλων

Ο Δήμος Φαρσάλων διοργανώνει τη «Δεύτερη θεματική διαβούλευση για την εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Φαρσάλων», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμεραΠέμπτη 22 Ιουλίου στις 8 το απόγευμα, στον αίθριο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων.

Ο Δήμος στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας επιχειρεί να διαμορφώσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο η πόλη θα υλοποιήσει παρεμβάσεις και επενδύσεις για την ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας της πόλης. Στο πλαίσιο της δεύτερης διαβούλευσης, το δίκτυο φορέων της τοπικής κοινωνίας θα συναντηθεί προκειμένου να:

• Του παρουσιαστούν τα κυριότερα συμπεράσματα της 1ης Θεματικής Διαβούλευσης και τα αποτελέσματα του εργαλείου αξιολόγησης του συστήματος κινητικότητας της πόλης.

• Ενημερωθεί και να συνδιαμορφώσει το περιεχόμενο των προτεινόμενων μελλοντικών σεναρίων κινητικότητας τα οποία θα τεθούν στη συνέχεια σε διαδικτυακή διαβούλευση από το σύνολο της τοπικής κοινωνίας.

Ο Δήμος στο πλαίσιο της αρμονικής συνεργασίας και σε συνέχεια της προσπάθειας συγκρότησης ενός ενεργού και δυναμικού δικτύου εμπλεκομένων φορέων που θα συζητά και θα συν διαμορφώνει το μέλλον της πόλης, προσβλέπει στην ενεργή συμμετοχή και στήριξη όλων των δημοτών, για την αποτελεσματική εκπόνηση του Σχεδίου.