Ομολόγησε ο 30χρονος τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, που ανασύρθηκε νεκρή την Παρασκευή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο, ομολόγησε ο φίλος ισχυριζόμενος ότι είχε συνεχείς καβγάδες με την κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δράστης, ενώ ήταν εν κινήσει το αυτοκίνητό τους, το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Στη συνέχεια και ενώ η άτυχη γυναίκα είχε βγει έξω την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Ο 30χρονος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, καθώς εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή από μία κάτοικο του νησιού, η οποία ειδοποίησε τις αρχές που τον αναζητούσαν μετά τον θάνατο της κοπέλας που παρέπεμπε σε έγκλημα.

Ο ίδιος δήλωνε χθες πως έφταιγε «η κακιά στιγμή» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο για τη νέα γυναικοκτονία που σοκάρει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην περιοχή όπου έκανε κάμπινγκ το ζευγάρι βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της κοπέλας και κηλίδες αίματος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αφαιρεθεί βίαια το κολιέ που φορούσε και βρέθηκε σπασμένο.

Αυτό σημαίνει πως το έγκλημα συνέβη στη στεριά και στη συνέχεια ο δράστης έριξε το πτώμα στη θάλασσα. Η σορός έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για την διενέργεια της νεκροτομής, που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Πηγή: efsyn.gr