Στοίχημα: Δυνατό προγνωστικό για τον τελικό του Euro 2020!

Ιστορική Κυριακή η σημερινή, ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς έφτασε και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Euro 2020! Το Ιταλία – Αγγλία μονοπωλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον, ωστόσο υπάρχει δράση και σε εγχώριο επίπεδο στην Σκανδιναβία. Πάμε στην ανάλυση των σημερινών προγνωστικών από το Betarades.gr!

Ποιότητα > Σκοπιμότητα στον τελικό!

Στις 22:00 λοιπόν θα ξεκινήσει ο τελικός του Euro 2020 στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, όπου θα παραβρεθούν πάνω από 60,000 φίλαθλοι! Ιταλία εναντίον Αγγλίας σε έναν δίκαιο τελικό με διακύβευμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Η Εθνική Ιταλίας ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά, έπαιξε στη μεγαλύτερη διάρκεια αυτού ωραίο και πειστικό ποδόσφαιρο, έφτασε σχετικά εύκολα και δίκαια στους “4”. Στον ημιτελικό όμως με τους Ισπανούς είχε τύχη με το μέρος της, ξεπέρασε στα πέναλτι το υψηλό εμπόδιο των “Φούριας Ρόχας” και απόψε έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο της διεθνές τρόπαιο μετά το 2006 στην έδρα της αντιπάλου Αγγλίας.

Για πρώτη φορά στο τουρνουά είχε λιγότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της (36-65 η κατοχή), ο Ντοναρούμα χρειάστηκε να κάνει καθοριστικές επεμβάσεις και ο Μαντσίνι μετά το προβάδισμα της ομάδας του έκανε άστοχες αλλαγές. Την άφησε χωρίς καθαρό επιθετικό και αναγκαστικά οι ποδοσφαιριστές του υποχώρησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τους Ισπανούς να ισοφαρίζουν και να οδηγούν το ματς στην παράταση. Η “Σκουάντρα Ατζούρα” συνάντησε δυσκολίες και στον έξτρα χρόνο, κράτησε όμως το 1-1 και στη ψυχοφθόρο διαδικασία αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη, με τον Ντοναρούμα να αποκρούει το πέναλτι του Μοράτα και τον Ζορζίνιο να τη στέλνει στο μεγάλο ραντεβού με την Αγγλία.

Η Εθνική Αγγλίας είχε απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι της σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και πήρε εύκολα την πρόκριση από τον όμιλο (τερμάτισε 1η με 7 βαθμούς). Στα νοκ άουτ ξεπέρασε στους “16” το εμπόδιο της Γερμανίας (2-0) και πήρε εύκολα την πρόκριση για τους “4” συντρίβοντας στα προημιτελικά την Ουκρανία (4-0). Στον ημιτελικό, συνάντησε μια εξαιρετική ομάδα, η Δανία της έβαλε δύσκολα, αλλά βρήκε τον τρόπο -έστω και με ανύπαρκτο πέναλτι- να αποκλείσει τους Σκανδιναβούς. Θα βρεθεί έτσι σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης μετά από 55 χρόνια, ξανά στο Λονδίνο, διεκδικώντας για πρώτη φορά την κορυφή της Ευρώπης.

Με απίθανη εκτέλεση φάουλ βρέθηκε στο κυνήγι του σκορ, αντέδρασε στη συνέχεια, έκλεισε την αντίπαλο στο μισό γήπεδο, βρήκε γκολ ισοφάρισης πριν την ανάπαυλα. Είχε τον έλεγχο στο δεύτερο 45λεπτο, στα μετόπισθεν δεν ανησύχησε και πέρα από 2-3 καλές στιγμές δεν κατάφερε να γίνει απειλητική. Ήταν πιο φρέσκια και περισσότερο απειλητική στην παράταση, κέρδισε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο του έξτρα χρόνου (ανύπαρκτο, δίκαια φωνάζουν οι Δανοί), ο Κέιν νικήθηκε από τον Σμάιχελ, αλλά στην επαναφορά έγραψε το 2-1. Στο δεύτερο μισό της παράτασης ήταν άψογα στημένη, ο Σάουθγκεϊτ πέρασε τρίτο στόπερ, δεν ένιωσε κίνδυνο, το… κλείδωσε και η δουλειά έγινε.

Η Αγγλία έχει το πλεονέκτημα της έδρας, από την άλλη η Ιταλία πάει στον τελικό με φουλ ψυχολογία και έρχεται από αήττητο 33 αγώνων. Aμφίρροπη αναμέτρηση, το δείχνει και το σετ αποδόσεων, το οποίο είναι μοιρασμένο, με την Αγγλία οριακό φαβορί. Αμφότερες προσπαθούν από την αρχή της διοργάνωσης να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και, παρότι διακυβεύονται πολλά, υπάρχουν προϋποθέσεις για το αμφίσκορο. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 2.23.

Με τα γκολ στη Φινλανδία

Δεύτερη σημερινή επιλογή από τη Φινλανδία Στις 18:30, η Χάκα υποδέχεται την Κουόπιο για την 14η αγωνιστική της 1ης κατηγορίας.

Συνέχεια στο αρνητικό της σερί έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Χάκα, που ηττήθηκε με 1-0 από την Ίλβες εκτός έδρας. Βρέθηκε στο 29’ πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά στη συνέχεια, επιστρέφοντας με άδεια χέρια στη βάση της. Συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3), μετά το πέρασμα δέκα αγωνιστικών βρίσκεται στην 9η θέση, έχοντας συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς.

Με άδεια χέρια έφυγε μεσοβδόμαδα από το Γερεβάν η Κουόπιο, που ηττήθηκε με 1-0 από τη Νόα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Το αυτογκόλ του Πόποβιτς στο 77’ έδωσε το προβάδισμα στους Αρμένιους, που κράτησαν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τέλος. Αποτέλεσμα που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων που έτρεχε, όπου δέχθηκε δύο τέρματα.

Σε ελεύθερη πτώση η Χάκα υποδέχεται την ανώτερη Κουόπιο, που αναζητά αντίδραση μετά την ήττα από τη Νόα. Ποιοτικότεροι οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι γηπεδούχοι “καίγονται” για βαθμούς και μπορούν να εκμεταλλευτούν την κόπωση της Χάκα από τα συνεχόμενα ματς. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2,00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.