Επανεξελέγη ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης στην ΕΠΣΛ – Εκλέχθηκαν δυο Φαρσαλινοί

Ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης ανανέωσε τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της ΕΠΣΛ, καθώς επανεξελέγη για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία -όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία με αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

Από τα 40 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, αλλά και με τα πληρεξούσια που κατατέθηκαν, ψήφισαν τα 38 (δεν προσήλθε ο Προμηθέας, ενώ ο Τύρναβος 2005 δεν είχε τακτοποιήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες) με τον κ. Μπουχλαριώτη να λαμβάνει το απόλυτο σε ψήφους (ήτοι 38), ενώ σε ό,τι αφορά στα τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δ.Σ.) τα νέα πρόσωπα είναι οι κ. Στεργιούλας, Μπίζιος, Έξαρχος και Μερτζανίδης.

Πρώτος σε ψήφους βγήκε ο Φαρσαλινός Πέτρος Μπανίας, ενώ εκλέχθηκε ο επίσης Φαρσαλινός Χρήστος Μπασαγιάννης.

Αναλυτικά τα τακτικά μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ (σε παρένθεση οι ψήφοι που έλαβαν) είναι οι εξής: Πέτρος Μπανιάς (25), Ειρηναίος Καρυώτης (24), Παντελής Τσακίρης (24), Γιάννης Γκουτζαμάνης (23), Χρήστος Μπασαγιάννης (22), Αντώνης Στεργιούλας (22), Γιάννης Έξαρχος (21), Αθανάσιος Μπίζιος (21), Ανδρέας Καρακάσης (21), Δημήτρης Καρκατσέλας (21), Λευτέρης Γρηγοριάδης (20), Αργύρης Γκρίμπας (20), Χρήστος Μπαχτσιβάνος (18) και Κώστας Μερτζανίδης (18).

Αναπληρωματικοί είναι οι κ. Μιχάλης Λίταινας (14), Νίκος Κουρδής (11), Μανώλης Κωστόπουλος (11)  και Βασίλης Κίτσιος (10).

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι κ. Αποστόλης Μαξιμιάδης (31), Κώστας Γκόβαρης (22) και Παναγιώτης Μωυσίδης (19) και αναπληρωματικοί οι κ. Νίκος Μαϊμάρης (17) και Γιώργος Ζήσης (9).

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι επί συνόλου 38 ψηφοδελτίων όλα ήταν έγκυρα. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής ήταν ο δικηγόρος κ. Γιάννης Μουργκάσης και μέλη οι κ. Γιώργος Αργυρακούλης και Κώστας Κίτσιος.

Την ερχόμενη Δευτέρα στην πρώτη συνεδρίασή της η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Πηγή: Με πληροφορίες από εφημερίδα Ελευθερία