Βρέθηκε έχοντας τις αισθήσεις του ο 79χρονος στην Αργιθέα – Αγνοούνταν για 6 ημέρες

Σε καλή κατάσταση είναι η υγεία του 79χρονου από την Αργιθέα, που, όπως σας ενημέρωσε από νωρίς το KarditsaLive.Net,βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Ιουνίου, μετά από 6 ημέρες αναζητήσεων.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν μεν σοκαρισμένος αλλά δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ μίλησε τόσο με τους αστυνομικούς και τους άνδρες των σωστικών συνεργείων, όσο και με την οικογένειά του  και τους συγχωριανούς του.

Εξηγήσεις για το που ήταν και πως επέζησε όλο αυτό το διάστημα δεν έχει ακόμα δώσει αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του και η μεταφορά του στο νοσοκομείο Καρδίτσας έγινε κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Ο 79χρονος “αποκαλύφθηκε” από το drone της 8ης ΕΜΑΚ σε δασική περιοχή πολύ κοντά στο σπίτι του, περίπου 200 μέτρα από αυτό λένε οι πληροφορίες. Είχε εξαφανιστεί από αυτό την περασμένη Πέμπτη 24 Ιουνίου και από τότε ξεκίνησε ένας μαραθώνιος αναζητήσεων, με την συμμετοχή της 1ης, 7ης και 8ης ΕΜΑΚ, ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών, ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, εθελοντικών διασωστικών οργανώσεων, αλλά και κατοίκων της περιοχής που έσπευσαν να συνδράμουν στην πρ0σπάθεια.

Το τέλος καλό, όλα καλά βρήκε πλήρη εφαρμογή για τον ηλικιωμένο και την οικογένειά του στη συγκεκριμένη υπόθεση,  και σε ένα χρονικό σημείο που οι ελπίδες είχαν αρχίσει να μειώνονται.

Σημείωση του KarditsaLive.Net: Το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από το Δήμαρχο Αργιθέας Α. Στεργίου και έχει παραχωρηθεί με την συναίνεση της οικογένειας του αγνοούμενου.

Πηγή: Karditsalive.net