Στοίχημα: Σκορ & θέαμα σε Βουδαπέστη και Σεβίλλη – δυάδα Εuro στο 3.50!

Συναρπαστικό και σήμερα Κυριακή (27/06) το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με το Euro 2020 φυσικά σε ρόλο απόλυτου πρωταγωνιστή! Ολλανδία – Τσεχία στη Βουδαπέστη και Βέλγιο – Πορτογαλία στη Σεβίλλη, με διακύβευμα την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης! Το Betarades.gr έχει καταλήξει σε δύο δυνατά προγνωστικά, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω:

Σκορ & θέαμα στη Βουδαπέστη!

Στις 19:00, στην κατάμεστη Puskas Arena της Βουδαπέστης διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους Ολλανδία και Τσεχία, με την ομάδα που θα προκριθεί να συνατά τη Δανία στα προημιτελικά!

Η Εθνική Ολλανδίας παρουσιάστηκε καθόλου αδιάφορη στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου, αξιοποίησε για τρίτη φορά τον παράγοντα έδρα (έδωσε όλα τα παιχνίδια στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”) και πέτυχε το 3Χ3 ξεπερνώντας εύκολα με 3-0 το εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας. Ο Ντε Μπουρ δεν έδειξε διάθεση για πειραματισμούς, παρέταξε την ομάδα του με καλή ενδεκάδα (μόλις δύο αλλαγές), η Ολλανδία ήταν το απόλυτο “αφεντικό” στο ματς και έφτασε με άνεση στο 3-0. Κορυφαία εμφάνιση από τον Βαϊνάλντουμ (δύο γκολ), ξεχώρισαν επίσης οι Ντεπάι (ένα γκολ, μια ασίστ) και Μάλεν (μια ασίστ).

Η Εθνική Τσεχίας εκπλήρωσε το βασικό της στόχο από τη 2η αγωνιστική του ομίλου και πανηγύρισε την πρόκριση στα νοκ άουτ. Δεν παρατάχθηκε αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική, έπαιξε για την “πρωτιά” με την Αγγλία (τη βόλευε και η ισοπαλία), αλλά γνώρισε την ήττα με 1-0 στο “Γουέμπλεϊ”. Έχασε έτσι στην ισοβαθμία τη 2η θέση από την Κροατία (είχε χειρότερη επίθεση) και προκρίθηκε τελικά ως μία απ’ τις καλύτερες τρίτες. Μικρό το κακό για τους Τσέχους, αφού θα βρουν στο δρόμο τους την Ολλανδία, ενώ η Κροατία έπεσε πάνω στην Ισπανία. Στην 7η συμμετοχή τους σε τελική φάση Euro καταφέρνουν να προκριθούν στα νοκ άουτ για 4η φορά.

Οι Ολλανδοί ήταν εντυπωσιακοί στον όμιλο, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι, όπου έχουν πολλή ποιότητα και παίζουν με μεγάλη ένταση. Πιέζουν ψηλά, κλέβουν μπάλες και δημιουργούν πολλές φάσεις. Θα είναι έκπληξη αν δεν σκοράρουν και σήμερα. Από την άλλη όμως, έχουν εμφανίσει κενά στην άμυνα και οι Τσέχοι έχουν τους παίκτες να σπάσουν το πρέσινγκ και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Δυνατή επιλογή το Goal/Goal, σε απόδοση 1.89!

Ανοιχτό ματς στην Ανδαλουσία!

Στις 22:00, στο La Cartuja της Σεβίλλης και με περίπου 18,000 φιλάθλους στις κερκίδες, θα δώσουν μεγάλη μάχη για μία θέση στα προημιτελικά οι Βέλγοι με τους Πορτογάλους. Επόμενο εμπόδιο για το νικητή η Ιταλία.

To Βέλγιο ήταν το απόλυτο φαβορί για κατάκτηση της πρωτιάς στον 2ο όμιλο, κάτι που κατάφερε πραγματοποιώντας το 3Χ3. Μετά την εύκολη επικράτηση επί της Ρωσίας (3-0), τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Δανία επικρατώντας, τελικά, με 2-1, ενώ την Δευτέρα πέταξε στο καναβάτσο τη Φινλανδία (2-0) στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν αναγκάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε πέντε επεμβάσεις. Τρία γκολ μετράει ο 28χρονος επιθετικός της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου, φτάνοντας παράλληλα τα 63 σε 96 συμμετοχές με το εθνόσημο (πρώτος σκόρερ όλων των εποχών).

Πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση με αντίπαλο την Γαλλία (2-2), η Εθνική Πορτογαλίας κατάφερε να προκριθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του Euro 2020 ως τρίτη από τον 6ο όμιλο. Στην πρεμιέρα επικράτησε δύσκολα της Ουγγαρίας (3-0), καθώς όλα τα γκολ σημειώθηκαν μετά το 84′ της μεταξύ τους αναμέτρησης, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ηχηρό χαστούκι από την Γερμανία γνωρίζοντας την ήττα με 4-2.Την Τετάρτη κόντρα στους “πετεινούς” τα φώτα έπεσαν (και πάλι) πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τα δύο εύστοχα πέναλτι που εκτέλεσε έφτασε συνολικά τα πέντε γκολ στη διοργάνωση και τα 21 σε τελική φάση Euro και Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πολύ δυνατό ματς στη Σεβίλλη, μία από τις αληθινές διεκδικήτριες του τίτλου θα αποχαιρετήσει νωρίς. Αμφότερες διαθέτουν πολλούς ποιοτικούς παίκτες στη γραμμή κρούσης με τους Λουκάκου και Ρονάλντο να είναι σε σούπερ φόρμα! Παράλληλα, αμφότερες έχουν εμφανίσει αρρυθμίες στο αμυντικό κομμάτι. Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν κάποια εκ των δύο. Δυνατή επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.