Η Αστυνομία για το φονικό στον Λοφίσκο

Συνελήφθη άμεσα σήμερα (25-06-2021) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα το πρωί ο δράστης μετέβη με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και λόγω προσωπικών διαφορών πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα ημεδαπό, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε στην οικία του σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ και συνελήφθη.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στο προαναφερόμενο όχημα και στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η κυνηγετική καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της εν λόγω αξιόποινης πράξης, ένα κουτί με -21- κυνηγετικά φυσίγγια, καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.