Νέο Δ.Σ. στην Φιλαρμονική Φαρσάλων

Μετά την γενική συνέλευση των μελών του Συλλόγου φίλων Φιλαρμονικής Φαρσάλων ακολούθησαν εκλογές και μετά από αρχαιρεσίες εξελέγη νέος πρόεδρος ο Νίκος Πελεκούδας με διετή θητεία.

Από τις εκλογές προέκυψε νέο διοικητικό συμβούλιο στο σύλλογο, το οποίο αφού συγκροτήθηκε σε σώμα μετά από μυστική ψηφοφορία μεταξύ των νεοεκλεγέντων μελών προέκυψαν οι ακόλουθες θέσεις: Πελεκούδας Νικόλαος (Πρόεδρος), Αρμανίδη Γιάννα (Αντιπρόεδρος), Καραμητράκη Ελένη (Γενική γραμματέας), Ζαρόγιαννου Κατερίνα (Ταμίας),  Γκουντόπουλος Γρηγόρης (Μέλος-υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων).

Το νέο ΔΣ της Φιλαρμονικής Φαρσάλων αναλαμβάνει σε μια δύσκολη εποχή, αφού η μεγάλη αποχή τόσο σε εμφανίσεις της Φιλαρμονικής, όσο και σε μαθήματα των μελών δημιούργησε αρκετές ελλείψεις και προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από το νέο Δ.Σ. για την ανάκαμψη της, με την ίδια να απευθύνει κάλεσμα στήριξης από όλους τους φίλους και τους πολίτες της επαρχίας με κάθε τρόπο. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόβες και η κατάλληλη προετοιμασία, ώστε η Φιλαρμονική να κάνει την πρώτη της εμφάνιση μετά από καιρό, στην λιτανεία την παραμονή του εορτασμού της πολιούχου της πόλης Αγίας Παρασκευής.