Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης η Κροατία, αντέχει η Τσεχία – δυάδα EURO στο 4.52!

Το Euro είναι η διοργάνωση που έχει όλα τα φώτα πάνω της και στα ματς της στο κουπόνι της Τρίτης (22/06). Το Betarades.gr δίνει τα προγνωστικά του για τα δύο κρίσιμα παιχνίδια της ημέρας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Παράλληλα, στο site μας θα βρείτε τις Ολυμπιακός Μεταγραφές όπως και όλων των ελληνικών ομάδων. Πάμε στις αναλύσεις μας για σήμερα!

Ποιοτική η Κροατία

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Euro, που διεξάγεται στις 22:00 ανάμεσα στη Κροατία και τη Σκωτία. Όποια ομάδα κερδίσει προκρίνεται στους “16”, με ισοπαλία αποκλείονται και οι δύο.

Οι Κροάτες προέρχονται από ισοπαλία (1-1) με την Τσεχία. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 37′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σικ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Πέρισιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες ήττες, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από την Αγγλία (1-0) αλλά και από το Βέλγιο (1-0) στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας. Μόνο σε ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Η Σκωτία πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην Αγγλία, κατάφερε να “μπλοκάρει” τα ατού της και να πάρει τον πρώτο της βαθμό (0-0) στο τουρνουά. Αντίθετα, δεν τα κατάφερε στον πρώτο της αγώνα και ηττήθηκε με 2-0 από την Τσεχία. Αυτή ήταν, πάντως, και η μοναδική της ήττα στις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, ενώ μετράει ακόμη δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο ομάδες, αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Η Σκωτία είναι σκληροτράχηλη, όμως η Κροατία είναι πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να πάρει τη νίκη. Θα στηρίξουμε τον άσσο σε απόδοση 2.32.

Σε φόρμα η Τσεχία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με το άλλο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου, με την Τσεχία να αντιμετωπίζει στις 22:00 την Αγγλία. Αμφότερες έχουν πάρει την πρόκριση μετά τα αποτελέσματα των τριών πρώτων ομίλων.

Η Τσεχία δεν κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Κροατία, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ. Στην πρεμιέρα είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση και νίκησε με 2-0 την Σκωτία. Έχει σκοράρει στους εφτά από τους εννιά πιο πρόσφατους αγώνες της. Ο Σικ διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και έχει σημειώσει και τα τρία γκολ της ομάδας του στη διοργάνωση.

Η Αγγλία τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην πολύ καλά οργανωμένη μεσοαμυντικά Σκωτία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Δεν έχασε σημαντικές ευκαιρίες με εξαίρεση το δοκάρι του Στόουνς στο 11ο λεπτό. Αποτέλεσμα που έσπασε το νικηφόρο σερί των εφτά αγώνων. Ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, επικρατώντας με 1-0 επί της Κροατίας.

Το φαβορί είναι η Αγγλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Τσεχία, όμως έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση κατάσταση και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι, καθώς μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Θα πάμε με το Τσεχία +1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.