Οι καταστροφές από τις χαλαζοπτώσεις, οι μειωμένες αποδόσεις σε σιτηρά-ελαιοκράμβη, οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ και οι τεράστιες αυξήσεις των ζωοτροφών στη «Θεσσαλική Γη»

Οι καταστροφικές χαλαζοπτώσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, που προκάλεσαν ανυπολόγιστες ζημιές σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, οι μειωμένες αποδόσεις σε σιτηρά και ελαιοκράμβη στη Θεσσαλία, λόγω των διαδοχικών παγετών, οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ και πως θα δοθούν προκαταβολές και οι τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών, που κινδυνεύουν να τινάξουν στον αέρα την κτηνοτροφική παραγωγή, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν σήμερα Τρίτη 22-6-2021, στην τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει, ζωντανά στις 22:30,  ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι:

  • Κώστας Τζέλας, πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας (ΕΟΑΣΝΚ)
  • Στέφανος Ντράχας, γεωπόνος
  • Νίκος Καρυπίδης, πρόεδρος του Συλλόγων Αγροτών – Θεριζοαλωνιστών Ν. Λάρισας και Γραμματέας της Ομοσπονδίας
  • Σωκράτης Αλειφτήρας, υπεύθυνος τύπου Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλογων Ν. Λάρισας
  • Νίκος Δημόπουλος, Συντονιστικό Κτηνοτροφικών Συλλόγων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος