Τεράστιας έντασης μπουρίνι έπληξε το ν. Καρδίτσας – Μεγάλη χαλαζόπτωση και πτώσεις δέντρων (Βίντεο)

Μεγάλης έντασης μπουρίνι, έπληξε το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιουνίου σχεδόν ολόκληρο το  νομό Καρδίτσας.

Οι πρώτες πληροφορίες του KarditsaLive.Net, αναφέρουν και για χαλαζόπτωση σε περιοχές των Δήμων Παλαμά και Σοφάδων, με τον δήμαρχο Παλαμά Γιώργο Σακελλαρίου να μιλά για τεράστια καταστροφή στις καλλιέργειες.

Το κύριο χαρακτηριστικό του ήταν οι πολύ ισχυροί άνεμοι που δημιούργησαν προβλήματα και υπάρχει τουλάχιστον μία περίπτωση πτώσης δέντρου, που από οικόπεδο έπεσε σε μπαλκόνι, μέσα στην Καρδίτσα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει οποιοσδήποτε τραυματισμός, πέραν των υλικών ζημιών στην τέντα.

Πτώσεις δέντρων ανέφερε και ο κ. Σακελλαρίου αλλά και σκεπών από σπίτια αποθήκες και μαντριά, σε πολλούς οικισμούς του Δήμου, μιλώντας ταυτόχρονα για ανάγκη να είναι πολύ προσεκτικοί οι οδηγοί, σε λίγο που θα νυχτώσει, γιατί υπάρχουν πολλά αντικείμενα στους δρόμους.

Πτωσεις δέντρων και αντικειμένων επί του Ε.Ο. Καρδίτσας – Αθηνών στο τμήμα έως το Δέλτα έχουν αναφερθεί στοKarditsaLive.Net αλλά και στην περιοχή της Καρδιτσομαγούλας.

Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης στην περιοχή της πλατείας Λάππα στην Καρδίτσα

Σοβαρότατα προβλήματα παρουσιάστηκαν και στην Τ.Κ. Καρποχώρι, με το χαλάζι να καταστρέφει πολύ μεγάλες εκτάσεις καλλιεργειών που σε πρώτη φάση είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστούν. Την ίδια στιγμή ο αέρας έριξε δέντρα και προκάλεσε ζημιές σε στέγες.

Έπεσαν κολώνες της ΔΕΗ κοντά στην Μυρίνη

Εν τω μεταξύ ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος με τον οποίο επικοινωνήσαμε μίλησε για την ύπαρξη αρκετών προβλημάτων στο Δήμο, μεταξύ των οποίων και η πτώση δύο κολώνων ηλεκτροδότησης κοντά στη Μυρίνη, με τις επιπτώσεις που αυτό επιφέρει στην παροχή ρεύματος. Προς το παρόν, μας είπε δεν υπάρχουν στο Δήμο Καρδίτσας αναφορές για χαλάζι

Πηγή: Karditsalive.Net

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!