Στοίχημα: “Φωτιά” στα δίχτυα σε Γλασκώβη, Λονδίνο & Κουιάμπα – τριάδα για ταμείο στο 9.75!

Με συναρπαστικό πρόγραμμα συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή η 2η αγωνιστική των ομίλων στο Euro 2020 (18/06)! Φυσικά το βρετανικό ντέρμπι Αγγλία  – Σκωτία κλέβει την παράσταση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δράση και στο Copa America! Πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές επιλογές του Betarades.gr!

Με τα γκολ στη Γλασκώβη

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από το Hampden Park της Γλασκώβης, όπου στις 19:00 ανοίγει η 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου με τον αγώνα Κροατία – Τσεχία.

Ξεκίνημα με το… αριστερό στον όμιλο για την Εθνική Κροατίας, η οποία ηττήθηκε απόλυτα δίκαια με 1-0 απ’ την Αγγλία στο “Γουέμπλεϊ”. Αντιμετώπισε προβλήματα απ’ την αρχή του αγώνα, οι Άγγλοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο, ήταν η ομάδα που ουσιαστικά έφτιαξε φάσεις και έψαξε το γκολ, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να πάει με το προβάδισμα στην ανάπαυλα. Το πέτυχε στο δεύτερο 45λεπτο και διαχειρίστηκε άψογα το υπέρ της σκορ ως το φινάλε. Απογοητευτική η εικόνα των Κροατών, δεν απείλησαν ουσιαστικά καθόλου, ήταν άτολμοι και άνευροι σε όλο το ματς.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Τσεχίας, η οποία επικράτησε 2-0 της Σκωτίας στη Γλασκώβη. Αποδείχθηκε πιο εύστοχη και αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον φορ Σικ, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το 0-2 με απίθανο φαλτσαριστό σουτ απ’ τα 45 περίπου μέτρα ίσως αναδειχθεί και το καλύτερο γκολ όλη της διοργάνωσης. Τρομερή εμφάνιση από τον γκολκίπερ Βάτσλικ, ο οποίος έσωσε σε πολλές περιπτώσεις την ομάδα του με τις επεμβάσεις του.

Η Κροατία οφείλει να αντιδράσει και να δείξει πράγματα στην επίθεση, απέναντι σε μία τσέχικη άμυνα που δεν έπεισε απέναντι στη Σκωτία. Αντιθέτως, επιθετικά η ομάδα του Σίλχαβι έχει ποιότητα και μπορεί να προβληματίσει το αργό κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Κροατών. Θα πάμε επομένως με το Goal/Goal, σε απόδοση 2.00.

Πολλά γκολ στο ντέρμπι!

Και περνάμε στο πολυαναμενόμενο βρετανικό ντέρμπι του Γουέμπλεϊ. Στις 22:00, Αγγλία εναντίον Σκωτίας σε ένα κάτι παραπάνω από ένα απλό ματς ομίλου!

Έκανε το χρέος της η Εθνική Αγγλίας στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία. Είχε το «πρέπει» της θεωρητικά καλύτερης ομάδας του ομίλου, αλλά και της έδρας, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και επικράτησε δίκαια. Είχε εξαιρετική εικόνα στο μισό πρώτο μέρος, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί, δεν απειλήθηκε ούτε στο ελάχιστο. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ήρθε το γκολ, από εκεί και έπειτα διαχειρίστηκε την κατάσταση, δεν επέτρεψε το παραμικρό στους προβλέψιμους και αργούς Κροάτες, κράτησε με ευκολία το 1-0 και αν είχε λίγη τύχη παραπάνω θα είχε σκοράρει δεύτερη φορά.

Η Εθνική Σκωτίας είχε μπόλικο άγχος στην πρεμιέρα κόντρα στην Τσεχία, το θεωρητικά πιο βατό παιχνίδι του ομίλου, αυτό που «όφειλε» να κερδίσει. Η εικόνα της δεν ήταν κακή, τελείωσε με 19 τελικές προσπάθειες (μόλις 5 εντός στόχου), ήταν η ομάδα του ομίλου με την καλύτερη επίδοση στα expected goals, είχε 1.9! Υπήρξαν μερικές καθαρές ευκαιρίες με Ρόμπερτσον και Ντάικς, είχε και δοκάρι, θα έπρεπε να έχει βρει δίχτυα, ωστόσο έπεσε πάνω και στον γκολκίπερ Βάτσλικ, που έκανε μαγική εμφάνιση. Η Τσεχία ήταν πιο ουσιαστική, είχε 10 τελικές προσπάθειες, οι 7 εντός στόχου, σκόραρε δύο φορές (η δεύτερη με τρομερή έμπνευση και εκτέλεση του Σικ από πολύ μακριά) και πήρε δίκαια το ματς.

H Άγγλία έδειξε κατά διαστήματα πολύ επικίνδυνη στην επίθεση και λογικά θα βρει φάσεις απέναντι στην ασταθή ως αφελή άμυνα των Σκωτσέζων, οι οποίο οφείλουν να ρισκάρουν και θα κυνηγήσουν ένα ιστορικό γκολ. Επιλογή μας το Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Σκοράρουν στην Κουιάμπα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Copa America και τον αγώνα Χιλή – Βολιβία (00:00) για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου, που διεξάγεται στην Arena Pantanal της Κουιάμπα.

Η Χιλή ξεκίνησε σχετικά καλά το φετινό Κόπα Αμέρικα, αφού απέναντι στο φαβορί του ομίλου, την Αργεντινή του Μέσι, κατάφερε να αποφύγει την ήττα, φέρνοντας ισοπαλία 1-1. Μάλιστα έπαιξε αρκετά καλά, είχε ευκαιρίες ακόμη και να κερδίσει, αν και εξίσου εύκολα θα μπορούσε να είχε χάσει κιόλας.

Η Βολιβία έχασε ξανά έπειτα από δύο αγώνες, με 3-1 από την Παραγουάη, στην πρεμιέρα της για το Κόπα Αμέρικα, κάτι που δυσκολεύει εξαιρετικά το έργο της για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Πάντως σημαντικό ρόλο σε αυτή την ήττα έπαιξε η αποβολή παίκτη της, αφού όσο έπαιζαν 11 εναντίον 11, προηγούταν στο παιχνίδι.

Βάσει των στατιστικών που έχουν οι δύο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια τους, αλλά και των σκορ που έφεραν στα πολύ πρόσφατα μεταξύ τους είναι καλή επιλογή το Goal/Goal, στο υψηλό 2.50.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.