Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: η Αστυνομία μετέφερε εσπευσμένα στην Αθήνα τον σύζυγο της Καρολάιν

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της ληστείας μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν, δίπλα στο μωρό της, στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται η ΕΛΑΣ και θεωρείται πλέον θέμα χρόνου να γίνουν ανακοινώσεις.

Λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι έχουν βρεθεί νέα στοιχεία για το φρικτό έγκλημα, ο σύζυγος της Καρολάιν κλήθηκε να δώσει νέα κατάθεση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, για κάποια νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθεί να αναγνωρίσει τυχόν υπόπτους από φωτογραγίες ή και από προσαγωγές που ίσως έχουν γίνει.

Μάλιστα, ελικότερο της ΕΛΑΣ έφθασε εσπευσμένα στην Αλόννησο, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο της Καρολάιν, για να παραλάβει τον πιλότο. Το ελικόπτερο έφθασε στο νησί στις 11.20 το πρωί και θα τον μεταφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ.

Στο «στόχαστρο» τρία άτομα από την Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν μιλήσει σε πάνω από 100 άτομα, φαίνεται να μην μπορούν να βρουν σύνδεση της εισβολής στο σπίτι στα Γλυκά Νερά με εκείνη στο σπίτι του εκπαιδευτή του πιλότου, που είχε γίνει προ δύο ετών, ενώ αναζητούν απαντήσεις σε μια σειρά ερωτήματα, που εκκρεμούν, που όπως μετέδωσε το MEGA, είναι:

  • Γιατί δεν υπάρχουν σημάδια πάλης και ίχνη DNA στα νύχια της 20χρονης;
  • Γιατί δεν πήραν μαζί τους ή δεν κατέστρεψαν τα κινητά του ζευγαριού;
  • Γιατί οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές;
  • Γιατί οι δράστες δεν έφεραν μαζί τους ρολό κολλητικής ταινίας; ή άλλο υλικό για να δέσουν τους ενοίκους;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται τρία άτομα από την Αλβανία. Έχει μάλιστα ζητηθεί η συνδρομή και της πρεσβείας της χώρας τους, προκειμένου να ελεγχθεί το παρελθόν τους.

Αγκάθι στις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της νεαρής μητέρας είναι τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι και γίνεται προσπάθεια να ταυτοποιηθούν σε «τράπεζες δεδομένων» και άλλων χωρών.

Παράλληλα γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό ενός σκούρου ύποπτου οχήματος, το οποία έχει καταγραφεί από κάμερες στη περιοχή των Γλυκών Νερών, τις κρίσιμες εκείνες ώρες. Κλιμάκιο έχει βρεθεί και στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, στη βάση της εταιρίας των ελικοπτέρων που πετά ο 32χρονος πιλότος, για τη συλλογή όσο το δυνατόν, περισσότερων στοιχείων.

Αισιοδοξία για την εξιχνίαση της υπόθεσης άμεσα

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα 24ωρα στην έρευνα της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, όπως αναφέρει και η εφημερίδα “Καθημερινή”, επικαλούμενη ότι από την επίμονη προσπάθεια των αστυνομικών της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας φέρονται να έχουν προκύψει ευρήματα ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ζούσε η 20χρονη με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών βρέφος τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα στελέχη της Ασφάλειας και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης, παρότι μεταδίδεται η εικόνα ότι η έρευνα βρίσκεται σε τέλμα λόγω έλλειψης στοιχείων, αναφέρει η εφημερίδα.

Πηγή: ant1news.gr